Drakensang - mroczne monety

Witam, wbiłem ten 10 poziom i tak już widzę, że mroczne monety można wydawać co krok.

Teraz jak to wygląda dalej... czy na end-game kupując mm znacznie to ułatwia rozgrywkę?

Nie mam nic do wymuszania przez grę kupowania pewnych przedmiotów ale nie lubię też jak przedmioty z IS są cały czas potrzebne.

Czy nie jest to tak, że osobnik który kupi w brut mm omija cały grind?

Mrocznych Monet potrzebnych będzie dużo, ale dużo ich będziesz zdobywał bez płacenia. Na wysokich lvlach za zadania dostaje się ich całkiem dużo a z mobów też idzie codziennie coś uzbierać a wiadomo grosz do grosza coś w końcu da. Najważniejsze żebyś powiększał sobie ekwipunek i pojemność depozytu bo bez nie wyobrażam sobie gry.

ok, rozumiem to, można wyfarmić walutę IS z samej gry jak w wielu innych grach. Pytam tylko, czy osoba która kupuje mm może od razu wykupić najlepsze eq i omija cały grind?

Nie no żeby założyć dobre EQ trzeba mieć wymagany lvl a w item shopie można kupić książki przyspieszające zdobywanie expa wiec grindu tak czy inaczej nie da sie przeskoczyć. Natomiast mając już ten maksymalny lvl najlepsze sety i itemy można zdobyć podczas eventów, za mroczne monety można kupować dobry sprzęt ale nie najlepszy.

no i ok, to rozumiem :) Coś na zasadzie IS z Rifta. Dzięki bardzo, plusik leci ;)

A tak BTW.

Jakby ktoś chciał pograć od zera to nick Bloofire (parowy mechanikus - chyba trzeba zmienić język :P) na serwerze Grimmag . 10 lvl aktualnie. Jak się wciągnę to poszukam gildii.

Witam, wbiłem ten 10 poziom i tak już widzę, że mroczne monety można wydawać co krok.

Teraz jak to wygląda dalej... czy na end-game kupując mm znacznie to ułatwia rozgrywkę?

Nie mam nic do wymuszania przez grę kupowania pewnych przedmiotów ale nie lubię też jak przedmioty z IS są cały czas potrzebne.

Czy nie jest to tak, że osobnik który kupi w brut mm omija cały grind?