Witam. Długo zastanawiałem się, czy w ogóle zareklamować swoje bractwo, z początku chciałem, aby było ono zamknięte i ograniczało się tylko do moich znajomych. Ale po namyśle stwierdziłem, że moja przygoda z Drakensang Online nie skończy się po tygodniu, a dobrze by było, gdyby bractwo zaczęło się rozwijać, to trzeba wpuścić odrobinę świeżej krwi do niego.
A teraz może krótki opis bractwa, czemu ma służyć, jaka panuje w nim atmosfera itp:
Lubimy PVP - co przez to rozumiem? Napieprzanie randomowych graczy, nawet z niższym lvlem - dla funu, arenami też nie pogardzimy. Oczywiście bez lvlingu się nie obejdzie, więc questy chętnie będziemy robić wspólnie. W naszym bractwie panuje luźna atmosfera, żadnej presji, mamy skype, więc jeżeli jakiś gracz będzie chętny to zawsze jesteśmy otwarci na wspólne konferencje podczas grania. Gramy często nocą, ale za dnia też, także posiadówki do rana nie są nam obce.
Opinia bractwa:
Żeby nie było za kolorowo, zapewne z czasem, gdy nasze bractwo stanie się bardziej popularne to zdobędziemy złą sławę i po prostu nikt nas nie będzie lubił. Piszę to, bo niektórych może to obchodzić, mi to w sumie zwisa i powiewa.
Regulamin:
W grze panuje jedna, jedyna zasada, oto ona:
NIE ROBIMY W CH*JA NASZYCH!
Tym oto miłym akcentem skończę swojego posta, chętnych zapraszam do gry.
Zgłaszać się tutaj, podając swój nick!
@EDIT Nazwa bractwa została zmieniona na ANARCHIA, przesłanie te same, tylko nazwa bardziej oczywista.