Drakensang Online – zapowiedź kolejnej aktualizacji, największa w historii

nie kupuj wiedzy -.- to jest najgorsza inwestycja w tej grze jezeli masz tyle MM to powieksz sobie plecak ew trzymaj na legendy /epiki na 45 lvl by dodac im 5 gniazdo, nic innego na ta chwile nie oplaca sie kupować za MM, a juz na pewno nie wiedze

Chyba sobie zostawie, kiedys dokupie i wezme sobie tego mounta smoczka :)

Panowie macie jakieś porady albo jakiś guide jak w miarę sprawnie lvlowac ? Mam 16 lvl na krypcie gdzie mam zabić jakiegoś typka idzie powoli i zdarza mi się padać a wiec cały q idzie w dupe i nie wiem gdzie najlepiej grindować aby to jakoś szło.

16 lvl i marudzisz na slabe lvlowanie ? do 35 lvla expisz na misjach starcza ich by nie musiec grindować na mobach[ i takowy lvl da sie wbic BARDZO szybko i łatwo ] , a jezeli poleciales w q1 i dalej od 30lvla to moze i starczy do 40 lvla misji, od 40lvla na misjach wbijasz gora 50% gdzie reszte jest juz trudno wyexpic, ale za to duzo MM dostajesz, a jak bedziesz wbijal lvle 43-45 oraz 45-50 jak juz wyjdzie patch to chyba zrezygnujesz z gry, ta gra to czysty grind czy to expa czy to itemkow pod misje czy to eq, to trzeba lubić.

A co do tego typka to pierwszy typowy BOSS w tej grze sam raczej go nie zrobic jezeli grasz po raz pierwszy musisz znalesc ludzi co chodza na katakumby, jak go zabijesz odblokujesz reszte misjii i jakos potem poleci [ az do nastepnego takiego bossa czyli khali ]

16 lvl i marudzisz na slabe lvlowanie ? do 35 lvla expisz na misjach starcza ich by nie musiec grindować na mobach[ i takowy lvl da sie wbic BARDZO szybko i łatwo ] , a jezeli poleciales w q1 i dalej od 30lvla to moze i starczy do 40 lvla misji, od 40lvla na misjach wbijasz gora 50% gdzie reszte jest juz trudno wyexpic, ale za to duzo MM dostajesz, a jak bedziesz wbijal lvle 43-45 oraz 45-50 jak juz wyjdzie patch to chyba zrezygnujesz z gry, ta gra to czysty grind czy to expa czy to itemkow pod misje czy to eq, to trzeba lubić.A co do tego typka to pierwszy typowy BOSS w tej grze sam raczej go nie zrobic jezeli grasz po raz pierwszy musisz znalesc ludzi co chodza na katakumby, jak go zabijesz odblokujesz reszte misjii i jakos potem poleci [ az do nastepnego takiego bossa czyli khali ]

Dzięki. Bossa w końcu wysolowałem za 3 razem. Myslałem, że to mi tak słabo idzie ale rozumiem, że to nie taka prosta sprawa z tymi bossami więc mnie uspokoiłeś.

Najgorsze jest ten powrót do miasta po zgonie i zaczynanie od nowa..

ps. Co to jest q1?

q1 to jeden z qestów na legendarne przedmioty który można zacząć od 30lvl+

warto w to grac? jest co robic na endgame?

no jasne przecież piszemy o tym cały czas że dodają ciągle nowe rzeczy większy lvl itd.

11.jpg

Kilka dni temu ogłoszono kolejny i jak twierdzą autorzy gry Darakensang, największy dodatek do gry. Nie podano jeszcze oficjalnej daty, lecz wspomniano, że ma ona nastąpić latem bieżącego roku (prawdopodobnie maj lub czerwiec).

W aktualizacji możemy spodziewać się:

• Nowy kontynent (Lor'Tac) z ponad 10 nowymi lokacjami w klimatach tropików i dżungli,
  • 12 nowych rodzajów potworów,
  • Podwyższenie maksymalnego lvl-u z 45 na 50,
  • System pvp między gildiami,
  • Nowe umiejętności dla wszystkich 4 klas.

Ostatnie prace, które zostały wprowadzone są wielkim ukłonem w stronie graczy, zlikwidowano możliwość zakupu przedmiotów z bonusem za realne pieniądze, ulepszono grafikę oraz animacje.

Widać, że Darkensang Online idzie (w końcu) w dobrym grywalnym kierunku. Sądzę, że teraz jest odpowiednia chwila na powrót lub rozpoczęcie przygody w tym darmowym mmorpg z gatunku hack and slash.

Więcej informacji na temat samej gry: http://www.kopalniammo.pl/p/drakensang-online.html