Drakensang online

Witam chcialbym polecic wszystkim ciekawa gre ktora jest draknsang.

Jakby ktos sie zdecydowal pograc podaje link.

http://www.drakensan...ce_instance=774

Jesli ktos ma jakies pytania to smialo pisac.

warn_ico.png
Warn za Reflink. - crracked

1 post, referal, stara gra 99% o niej słyszało - ręce opadają

@Ukryty czy ktos sie pyta tu o opinie gry ?? Sie zapytal kto chce pograc, i ze moze zaproponowac pomoc nowym graczom -.-

Czy ja wiem. Ja w tej grze nic nie widzę ale moja mama expi ile wlezie. 40 lvl strażnik lasu wypakowany w co tylko najlepsze bez wyrzucenia ani jednej złotówki. W pvp kosi każdego jak leci, ale do tego trzeba mieć sporo samozaparcia. Gra całkiem całkiem jeśli chodzi o końcową fazę rozgrywki gdy tak patrzę na potyczki mamuśki.

1 post, referal, stara gra 99% o niej słyszało - ręce opadają

1 post bo dopiero sie zarejestrowalem, po drugie- polecajacy i co w tym zlego od tego chyba sa fora ? po trzecie - napewno 99% o niej slyszalo a Ty byles pierwszy..po czwarte jestes zwyklym hejterem

pozdro dla hejterow :]

@upNie, fora nie sa od reflinkow - fora sa do wymiany informacji i pogladow miedzy osobami o podobnych zainteresowaniach przy uzyciu przegladarki internetowej.A po drugie to wlasnie dostales warna za reflink : P

i co mi z tego warna ?

w Drakesangu nie ma ludzi praktycznie wogóle...Gra jest do d*py.

ja od siebie nie polecam . :)

najgorsze jest to że wciskają kity w reklamach "500 tysięcy graczy online" a w grze jest 20-50 graczy na krzyż i do tego żadnego dunga nie idzie zrobić bo nikt na nie nie chodzi.

Nie polecam ludzą którzy lubią dobrą zabawę :)

w Drakesangu nie ma ludzi praktycznie wogóle...Gra jest do d*py.ja od siebie nie polecam . najgorsze jest to że wciskają kity w reklamach "500 tysięcy graczy online" a w grze jest 20-50 graczy na krzyż i do tego żadnego dunga nie idzie zrobić bo nikt na nie nie chodzi.Nie polecam ludzą którzy lubią dobrą zabawę

to Ty chyba nie gralas nigdy w ta gre.. albo 2 lata temu jak byla beta

drakensang na przęglądarke to jedna z gorszych gier. cholerne pay2win i zepsuli cały klmat tej boskiej gry! bo gra na płycie , drakensang jest jednym z lepszych rpg w jakie grałem. ale porównując z tym można tylko myśleć "jak można było spier**** tą gre.."

osobiście drakensang the dark eye przechodze 4 raz , kolejną postacią i wieżcie lub nie, nie nudzi mi sie. gra strasznie rozbudowana ale to coś na przeglądarke to nędzna kopia prawdziwej gry...

Witam chcialbym polecic wszystkim ciekawa gre ktora jest draknsang.

Jakby ktos sie zdecydowal pograc podaje link.

http://www.drakensan...ce_instance=774

Jesli ktos ma jakies pytania to smialo pisac.

warn_ico.png
Warn za Reflink. - crracked