Szukam ekipy do pyknęcia w tą gierkę, sam dopiero zaczynam mam 16 lev Leśny strażnik i gram na serverze Grim cośtam.
Kontakt tutaj, mile widziani ludzie którzy już grają, albo dopiero chcą zacząć. (Propozycje z sektami czy gildiami też mile widziane obowiązkowo komunikator głosowy)
Drakensang Online
Nie myslales nad kupnem Diablo 3? Jest wieksza szansa ze znajdziesz kogos z kim pograc, i ogolnie d3 ma wiekszy potencjal niz Drakensang.
Domyślam się że ma większy potencjał, ale niestety na laptopie z 64 MB kartą graficzną( 4GB RAM, Core2Duo 2,27 GHz, W7 64b) nie pójdzie diablo 3, PoE też próbowałem, ale niestety nie da się pograć.
Grałem kiedyś ale zrezygnowałem, gdyż gra jest typowo nastawiona pod ludzi z pieniędzmi do wydania Również radziłbym poszukać czegoś w rodzaju Diablo
Szukam ekipy do pyknęcia w tą gierkę, sam dopiero zaczynam mam 16 lev Leśny strażnik i gram na serverze Grim cośtam.
Kontakt tutaj, mile widziani ludzie którzy już grają, albo dopiero chcą zacząć. (Propozycje z sektami czy gildiami też mile widziane obowiązkowo komunikator głosowy)