Drakensang Online

Siema !

Szukam graczy to drakensang na serwerze HEREDU,mam 28 maga i szukam kogoś do pogrania popołudniu ew wieczorem.

Wiek nie gra roli,sam tej gry do końca nie ogarniam i chętnie z kimś bym się jeszcze poduczył :)

Zawsze mogę złożyć jakieś bractwo żeby było raźniej,TS też można skminić w razie ogromnej potrzeby.

Wszelkie chęci zagrania proszę pisać w tym temacie albo PW.

Pozdrawiam.

Ja chętnie pogram w takie coś po pracy akurat czysta mucka trochę się pobawić mogę. Nick Atrot pisz w grze, ale lepiej wyślij mi dane na Ts'a i umówmy się jakoś na jutro wieczór coś koło 20?

Może ktoś jeszcze ma ochotę zagrać ? Przypomnę że niedługo wchodzi nowy dodatek http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/najwiekszy-dodatek-w-historii-drakensang-online-zobaczymy-26-sierpnia-mamy-pierwszy-trailer

Siema !

Szukam graczy to drakensang na serwerze HEREDU,mam 28 maga i szukam kogoś do pogrania popołudniu ew wieczorem.

Wiek nie gra roli,sam tej gry do końca nie ogarniam i chętnie z kimś bym się jeszcze poduczył :)

Zawsze mogę złożyć jakieś bractwo żeby było raźniej,TS też można skminić w razie ogromnej potrzeby.

Wszelkie chęci zagrania proszę pisać w tym temacie albo PW.

Pozdrawiam.