Drakensang online

Siema, znajdzie się ktoś do gry w Drakensanga, od zera, bez premium, bez spinania tyłka, tak by poklikać?

1lajk

A że tak zapytam, da radę coś osiągnąć bez wydawania realnej kasy, bo tracić czas tylko po to żeby poklikać raczej mnie nie przekonuje... =/

Slyszalem ze jakis czas temu troche zmniejszyli p2w dlatego tez jestem zainteresowany odpowiedzia.

Grałem w drakena z rok temu i nie za długo teraz wracam i pytam się czy ktoś chce pograc, nie wiem jak sie ma gra, pogram to zobacze.

hm tak pograłem chwile i widze, że pkt wiedzy, esencje, mroczne monety dropią z moobków, wpadły mi nawet magiczne itemy z normal moobków, daily questy sa, bonusy za logowanie. Jakoś leci, spojrzalem w IS no i sa tam rzeczy ułatwiające gre ale zawsze można grac bez tego

Wszystko jesteście wstanie wydropić w grze, ja nie wydałem ani złotówki na gre a moje 3 postacie na jednym końcie maja odblokowane wszystkie plecaki jak i magazyn, ubrane sa bardzo przyzwoicie, jedyna ułatwienie na ta chwile to konto premium tak na prawdę bo tego nie da się kupic po przez walute premium jednak, konto premium daje "przewage" tylko na starcie na maxymalnym lvlu tego już prawie sie nie odczuwa.

Eventów w tej grze jest masa, są dungeony od maxymalnego lvla, i przede wszystkim BP dalej rozwija tą gre. Jeżeli chcecie grać to smiało bo ludzi jest masa i jest co w niej robić.

A jeżeli będziecie mieć jakieś pytania to chętnie podpowiem co i jak.

na jakim serwerze grasz ?

Jeżeli gracie, lub są osoby co zastanawiają sie czy grać no to moge wam zdradzić że nie znajdziecie lepszego czasu na zapoznanie się z tą produkcją. W innym temacie pisałem że jeżeli teraz zaczniecie to śmiało wbijecie maxymalny lvl i jakoś się przygotujecie na nadchodzący dodatek, myliłem sie bo własnie wyszła zapowiedz nowego dodatku

w ciagu tygodnia mamy wszystkiego się dowiedzieć, a za 2 mamy juz na nim grać.

Dodatek przyniesie

zwiekszenie lvla prawdopodobnie do 55lvl (ale kto wie ten tydzień jest obfity w niespodzianki więc może będzie coś większego)

Nowe tereny - pustynne

Bardzo możliwe ze nowa postać (tutaj tylko gdybanie jednak nowa postać była opisywana jako "assasyn" myśle że tereny pustynne pasują do assasynów więc kto wie)

mozliwe ze zmiany w ulepszaniu itemków (było zapowiedziane rewolucyjne rozwiązanie jeżeli chodzi o ulepszanie itemków i dawanie nam drogi rozwoju postaci)

Jednak na tą chwile to tylko gdybanie mamy tylko tą zapowiedź i gdybania z innych zapowiedzi które były dość dawno temu.

Jeżeli zastanawialiście się nad tą produkcja moge wam ją śmiało polecić P2W zniknęło (mimo iż dla mnie tamte rozwiazania i tak nie były P2W) trzy lata temu, od tamtego czasu gra jest kierowana w BARDZO dobrym kierunku i widac ze BP chce ja rozwijac i to robi. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania co do gry chętnie odpowiem. Co do tematu przepraszam ale nie chciało mi się robić nowego :PPPP

Ja mogę popykać, mam trochę doświadczenia , nie spinam d*py i mogę co nieco wytłumaczyć jak ktoś nowy.

W tej grze są tylko dwie opcje, albo wydajesz realną kasę i siedzisz w grze 4-6h to jesteś w stanie coś ugrać, drugą opcja jest nie wydawanie kasy i MASAKRYCZNIE dużo grać, lecz ostrzegam end game jest ciężki, znaleść grupe na międzyświaty jest ciężko, albo za słaba ekipa pcha się na wysokie poziomy, albo najnormalniej jesteś zwyzywany od noobów bo nie wydałeś tysięcy zł na gre i dostajesz kicka z grupy, w end game gra się nudzi, cały czas dungi (choć jest ich dużo) męczenie się na pvp z ruskami którzy władowali takie pieniądze w postać że na sam widok twoja postać klęka :D. Ogólnie gra przyjemna jak na obecne made in CZAJNA czasy, jeżeli ktoś nie lubi chińskich klimatów polecam tą grę, i polecam grać z rozwagą, czyli zbierać mroczne monety i wydawać w bardzo późnym okresie gry, jeżeli faktycznie ten dodatek ma wejść za 2 tygodnie, to nikt bez wkładania realnych pieniedzy i 10-12h gry nie jest w stanie zrobić dobrą postać. Twórcy gry pozbyli się tak zwanych kryształów prawdy które powodowały że wydropienie jednego legendarnego itemku zmuszało cię do siedzenia na lokacjach na których tyrałeś nieskończenie wielkie ilości mobów byle wydropić 1k kryształów prawdy i aby się dowiedzieć że dropnięty przez ciebie legendarny item to jeden wielki crap :D , według mnie to było największym p2w tej gry. Tak w sklepach za mroczne monety można kupić klejnoty zwiekszająe defa,atk, szanse na kryta, atk speed, lecz te klejnoty dropią również z mobów i oczywiście możesz je kupić za mroczne monety, które również dropią z mobów i dostaje się je za questy

Xario nie zgodze sie z twoimi doświadczeniami gram po gora 3godzinki a moje postacie chodza na fatala (najwiekszy poziom trudnosci na dungach) a wiesz ile wydalem na gre ? NIC.

Eventów w tej grze jest MASA i wszystkie sa kopalnia bez dna jezeli chodzi o dropienie kryształów i ulepszanie swojej postaci jezeli chodzi o sile bojowa.

Zawsze smiesza mnie ludzie co zganiaja swoja nieudolnosc i slabe kreowanie postaci według innych na to ze gra jest P2W albo ktoś władował iles tam kasy w gre, w sklepie jedyne co mozna kupic za ZŁ by dało ci kopa to tylko te kryształy ale przykro mi kryształy to nawet nie 20% sily postaci a tak jak napisałem leci ich masa z eventów przykład teraz jest event full mon przez ten event zrobiłem 4 świete kamienie od zera drop ich jest tak ogromny, i serio wystarcza 3 godzinki dziennie by twoja postac rosla szybko w gore jezeli masz zarys jak chcesz ja zbudowac drakensang to czysty HnS by cos osiagnac trzeba sporo grac, gra w niego MASA ludzi i mało kto mówi o P2W w samej grze wystarczy troche checi.

Siema, znajdzie się ktoś do gry w Drakensanga, od zera, bez premium, bez spinania tyłka, tak by poklikać? 

Ja się znajde xD po miesiącu

NIe gram :D

Witam!

Poszukuje osoby do wspólnej gry i pomocy mam 25lv . Pisać Priv