Drakensang - Serwer PVP - Balor

Witam wszystkich,

Wczoraj zacząłem grac w ten tytuł, gra się bardzo przyjemnie ponieważ P2W zostało prawie, że zniesione... Ci co nie chcą płacić po prostu osiągnął to samo tylko, że dłużej im to zajmie, jeżeli chce ktoś pograć to zapraszam na serwer Grimmag, nick: Vertixen

Dozobaczyska!

Gra rzeczywiście jest dość fajna i przyjemna ale czy P2W, rzeczywiście zostało do tego stopnia, to aż się wierzyć nie chce, jeśli jednak to prawda, pomyślę nad powrotem =)

Pisze sie :P

No dobra to ja w takim razie również, nick w grze MistakeLord =)

Poprawka moj nick to: Mistakelord (lord=male "l")

OK to dodajcie mnie do znajomych : Archanist

Może mi ktoś powiedzieć czym się różni serwer PvP od PvE? Znam definicje tylko na czym polega ta różnica w tej grze... Bo szperając na necie to niby na Balorze, czyli serwerze PvP można zabijać innych graczy, mam tam już 17 poziom i nikt mnie jeszcze nie zabił ani ja nikogo nie mogę zabić poza miastem a tak miało niby być... Później niby ktoś mi mówił, że na wyższym poziomie jest takie pvp na open map ale nie jest pewien, i niby tam PvP polega tylko na tym, że można zabić tylko innego gracza nic z tego się nie ma ani gracz nic nie traci.... ? Nie walczy się o najlepszy spot do expa wybijając innych albo gracz nic nie traci ani jego oprawca nic nie zyskuję to po co wtedy innych zabijać? Żeby się sprawdzić? To od tego jest arena, może mi ktoś naświetlić sytuację?

ja też się skusze tylko od jutra tak od 17 bo robota );

tylko jedno pytanie nie bardziej opłaca się zagrać na pve serwerze?

więcej osób tam gra

ja też się skusze tylko od jutra tak od 17 bo robota );tylko jedno pytanie nie bardziej opłaca się zagrać na pve serwerze?więcej osób tam gra

No właśnie tak się zastanawiam, bo serwer PvE chyba niczym praktycznie nie różni się od PvP i więcej osób gra... Bo na tym balorze mam 17 poziom, niby miało być open PvP poza miastem a jakoś nie można nikogo bić... Później słyszałem, że ma być na open Pvp na wyższym poziomie ale tam nic gracz nie traci, ani ta osoba co go zabija nic nie zyskuje, nie walczy się o dobre spoty żeby wygryźć kogoś tylko tak po prostu zabić, to coś takiego jest na arenie... Wczoraj założyłem dlatego postać na Grimmag, nick: Vertixen daj znać jak zrobisz chara

Ja gram na Heredur :/ 9 lvl

Ja gram na Heredur :/ 9 lvl

9 lvl to robi się z 30 minut, mógłbyś dołaczyć do nas na Grimmag, tam ogólnie gra dużo Polaków :)

nick Miniya

dopiero do wlazlem ;p

Witam wszystkich,

Wczoraj zacząłem grac w ten tytuł, gra się bardzo przyjemnie ponieważ P2W zostało prawie, że zniesione... Ci co nie chcą płacić po prostu osiągnął to samo tylko, że dłużej im to zajmie, jeżeli chce ktoś pograć to zapraszam na serwer Grimmag, nick: Vertixen

Dozobaczyska!