Dream Hunters

Witam. Chciałabym was zaprosić do nowo powstałej gildii aczkolwiek jeszcze nie istniejącej Dream Hunters.

Gildia składa się obecnie z około 10 osób,

Posiadamy własnego tsa:

Adres: tspolska.pl

Kanał : 13

Hasło: lol123

Panuje tu kultura i dobra atmosfera można się pośmiać i porozmawiać.

Gildia będzie po stronie Asmo.

Server: Barus

Przedział wiekowy od 16 lat.

Ts jest obowiązkowy aby być członkiem nowo powstałego legionu obowiązkiem jest odwiedzanie tsa.

Zapraszamy!

Pozdrawiam wixon :D

Niestety nie dołączę, bo ide do elyosów, ale widzę, że kolejna gildia na asmo, coś czuje, że tu sytuacja się odwróci trochę niż na innych serwerach, gdzie więcej jest elyo. Wszyscy wychodzą z założenia, że idą do asmo bo lepiej bić 2 elyo solo, niż 1 asmo w dwóch. Ciekawe co z tego wyniknie. Btw. życzę miłej gry i może spotkamy się gdzieś poprzez rifty itp. ;) Pozdrawiam.

Równie dobrze mogliście się nazwać Backstreet Boys, bo jak widzę te DREAM to aż mnie ciary przechodzą. Sorki ale musiałem :D

Pozdro z drugiej strony mocy :D

Zapraszamy Do Nas!!!!!

Nie raz ktoś musi być po tej słabszej stronie(Ely) by dostawać po d*pie, bo przecież nie było by co robić :D

Zapraszamy na TS'a jutro wszystkich czornych.

Do jutra!

Zapraszamy, dobra zabawa gwarantowana ;)

@3x up Backstreet Boys, że też na to nie wpadliśmy ^^

Nie nazwa sie liczy a ludzie ktorzy sie poznają pod tym szyldem. Nazwę zawsze można zmienić a zgrać sie z kims, pogadac na ts i poznac sie, zawsze można. Gra randomowo, aby później okazało się że osoba [>wiek nie wazny, nie należe do tej części społeczeństwa która kończąc wiek gimnazjalny odrazu od gimbazy wygaduje na innych a sami mleko pod nosem i nadal na cycku wiszą/emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> wszystko jest dla ludzi, ale trzymane w ryzach.

pzdr

Ivan

p.s. nikogo nie powinno zdziwić, że w mmo grają też ludzie starsi :)

Zapraszamy raz jeszcze, Ci którzy mają ochotę na dzisiejszą gre po stronie Asmo, wbijcie na TS3 trochę przed tą godziną zero.

Pozdrawiam

wixon! ;D

powiedzcie mi czy jest sens jakies gry nie placac za nia wcale? bo bym pogral ale nie chce wydawac kasy na taka gre wiec czy warto mi wogle zaczynac czy bede bardzo w tyle za osobami co placa i maja weterana

Czyli Asmo czystej krwi z tematu Espada Warframe mają swoje miejsce na PL serwerze :)

na początkowych levelach nie płaci sie wcale, do 40 poziomu nie ma sensu kupować Gold Packa.

Później kupujesz tylko raz, a na reszte zarabiasz grając.

Pozdrawiam i zapraszam do gry! :D

ok dzieki za info

Zapraszamy na TS3.

Wbijać, czym więcej nas bedzie tym lepiej bedzie sie gralo podczas startu.

panowie i panie powoli mozna sie zbierac juz na TS

Wbijajcie wszyscy. jak na razie jakoś 10 os na Ts. Zapraszamy wszystkich!

Zapraszamy do naszego Legionu ekipa jest elegancka posiadamy już 20 graczy :D

Grajcie ja jutro zacznę dziś nie dam rady za bardzo dynka boli i wgl do jutra ;p

zapraszam wsyztkich chetnych :) jest pare osob ktore maja duze doswiadczenie w Aionie i chetnie pomagaja=] wbijac na ta albo do mnei na gg 3480684 :)

Dawać dawać do nas ekipa się rozkręca :D Jest elegancko