Drobna ankieta

Cześć wszystkim. Piszę licencjat na temat gier mmorpg i potrzebuje wyników ankiety którą przygotowałem.

Chodzi mi o to aby 'zbadać' jaki mają mniej więcej wpływ na ludzi. Sam gram w takie gry i jestem w temacie nooo ale potrzebna jest ankieta by mieć te statystyki.

Starałem się to tak zwięźle sformułować i myślę że jej wypełnienie zajmie dosłownie chwile.

Ankieta jest tutaj:

http://www.ankiety.sitehosting.pl/ankieta/944

W razie jakichś uwag piszcie w temacie:)

Pozdro

Wypełniona. Według mnie dobrze zrobiona, nie miałem żadnych problemów z odpowiedziami :)

Ankieta ciekawa i wypełniona.

Wypełnione. Dobre pytania.

Ankieta dobra, wypełniłem, ale mam parę uwag. Mianowicie do wielu pytań musiałem sam pisać odpowiedzi. Za bardzo skupiasz się na tym, że rzekomo granie mocno oddziaływuje na mnie, moją psychikę i samopoczucie.

Ankieta dobra, wypełniłem, ale mam parę uwag. Mianowicie do wielu pytań musiałem sam pisać odpowiedzi. Za bardzo skupiasz się na tym, że rzekomo granie mocno oddziaływuje na mnie, moją psychikę i samopoczucie.

Nom, zapomniałem dopisać, że też w wielu miejscach musiałem sam wpisywać. W niektórych pytaniach było za bardzo "ze skrajności w skrajność".

Wypelniona. pierwszy raz widze taka ankiete, z takimi pytaniami, choc daly one troche do przemyslenia ;).

Wypelniona. pierwszy raz widze taka ankiete, z takimi pytaniami, choc daly one troche do przemyslenia .

Osobiście to dopiero co dowiedziałem się, że gry tak oddziaływują na ludzi, że dostają kur...y przez samo to, że ktoś spojrzał jak grają. :o

No, ale ludzie to dziwny gatunek, już wszystkiego można się spodziewać. ;)

Zrobione. Pytania łatwe i zrozumiałe. Odpowiedzi mi pasowały i nie musiałem niczego dopisywać. Ogółnie ok.

Ankieta bardzo ładna i dobrze zrobiona. Wszystko jest napisane w taki sposób, żeby każdy zrozumiał ;]

Jak było w pytaniu 80% w internatów to kłamcy, tak samo będzie z tą ankietą.

Mi sie ankieta za bardzo nie podobała, niby pytania napisane ładnie, ale autor tej ankiety tak skonstruował pytania, jak by chciał udowodnić, że osoby grające w MMO to uzaleznione no-lify, przynajmniej takie odniosłem wrażenie, dobrze chociaż, że samemu mozna było pisac odpowiedzi.

Rzeczywiście niektóre odpowiedzi były słabe bo za zaznaczałeś w nich, że gry wpływają na osobowość, zachowanie człowieka. Ale ankietę oczywiście wypełniłem.

Cześć wszystkim. Piszę licencjat na temat gier mmorpg i potrzebuje wyników ankiety którą przygotowałem.

Chodzi mi o to aby 'zbadać' jaki mają mniej więcej wpływ na ludzi. Sam gram w takie gry i jestem w temacie nooo ale potrzebna jest ankieta by mieć te statystyki.

Starałem się to tak zwięźle sformułować i myślę że jej wypełnienie zajmie dosłownie chwile.

Ankieta jest tutaj:

http://www.ankiety.sitehosting.pl/ankieta/944

W razie jakichś uwag piszcie w temacie:)

Pozdro