Drodzy moderatorzy!

Drodzy moderatorzy to są chyba jakieś jaja, za co ja dostałem warna za podanie tytułów które moim zdaniem pasują do opisu. Miało być 2d lub 3d

Napisałem 2 tytuły które zgadzały się z opisem. Uytkownik napisał że nie chce gry typu Warz, Dayz

Link do tematu:

Tak właśnie o tym bo dostałem Bana na 72h.(Niesłusznie)

Może i słusznie, bo Minecraft, a jeszcze bardziej Terraria nie posiada zbytnio klimatu post apokaliptycznego. Nawet trzeci podpunkt Cech brzmi "- klimat popromiennych pustkowi,". Mówi to samo za siebie.

Moderatorzy coś ostatnio mają problemy z wystawianiem warnów. Nie wiem czy to źle sesja poszła czy co ale napisz odpowiedniemu modowi na PW.

Ahh konto było stworzone przez mojego brata. A jako że mi je użyczył to tu piszę Admin może sprawdzić ip chyba z którego było tworzone czyli nie wysuwaj mi tu teorii o multi acc i nie udzielaj się w tym temacie bo nie jest kierowane do ciebie.

@up pisałem że nie chcę twojej odp. Ale i tak dostałem np warna za psucie zabawy innym w grze Wilkołaki ponieważ napisałem że jestem wieśniakiem s1 lub s2 już nie pamiętam

Gdzie w "minikrafcie" i Terrarii widzisz postapo? Sam cię zraportowałem.

Ojej gra nie spełniała jednego warunku. W wielu przypadkach ludzie piszą złe gry i nie dostają warna.

A kiedy Terraria i Minecraft stały się MMORPG'ami?

MMO P2P zobacz w zakładce Terraria a Minecraft nie jest masowe ?

Nie jestem osobom, która działa po cichaczu. Sam cię zaraportowałem, jako pierwszy zajrzałem do topicu. Chciałem napisać "Ręce mi opadają przez taki głupi post", ale z moim 6 warnami byłoby to igranie z ogniem, dlatego podziałałem inaczej.

Prosiłem o gry z klimatem postapokaliptycznym, podałem grę która mi pasowała, otrzymałem odpowiedź "Minecraft".

Mogę Ci jedynie podziękować, że nie podałeś mi Simsów, tam też mogę sobie stworzyć pustynię.

Nie, nie jest. COD wg. Ciebie też jest MMO?

Pomijając już fakt, że kolega chciał grę w klimatach postapo, to podałeś jeszcze jedną z najpopularniejszych produkcji ever...

Tyle debilizmu w jednym poście to ja jeszcze nie widziałem.

Ojej gra nie spełniała jednego warunku. W wielu przypadkach ludzie piszą złe gry i nie dostają warna.

Ojej, inni dostają ostrzeżenia i nie płaczą. Szczególnie że Tobie się jak najbardziej należało, Twoje propozycje nie mają prawie nic wspólnego z tym o co prosił autor. A nie, faktycznie - obie gry spełniają warunek o byciu 2D lub 3D (to faktycznie istotnie zawęża grono potencjalnych kandydatów). I przestań proszę robić z siebie (lub nas) głupa pytając "za co?", bo crracked uargumentował swoją decyzję.

Temat zamykam a autor ma szczęście że nie dostaje ostrzeżenia za 7 paragraf regulaminu.

Chciałem napisać "Ręce mi opadają przez taki głupi post", ale z moim 6 warnami byłoby to igranie z ogniem, dlatego podziałałem inaczej.

O, jak miło że chociaż jedna owieczka uległa resocjalizacji :D

Drodzy moderatorzy to są chyba jakieś jaja, za co ja dostałem warna za podanie tytułów które moim zdaniem pasują do opisu. Miało być 2d lub 3d

Napisałem 2 tytuły które zgadzały się z opisem. Uytkownik napisał że nie chce gry typu Warz, Dayz

Link do tematu: