Droga do 80 LVL

Co można robić do 80LVL oprócz Q? Warto jest robić teraz craft i zbieractwo? Przez ograniczenia free count nawet popisać z nikim nie mogę :(

Zbyt dużego wyboru nie masz. Mając dodatek mógłbyś robić np WvW jeśli lubisz pvp.

Na "F2P" koncie (chodź lepiej to nazwać trialem, bo ograniczenia są spore) jedyne co możesz zrobić to wbić 80, mapkę na 100%, porobić dungi i niskie fractale, world bossy i to by było na tyle. Craft nie, bo za dużo ograniczeń na to masz i to będzie katorga, a z craftu dopóty nie chcesz statow których się nie da kupić na to lub zdobyć z dungow jest zwyczalnie niepotrzebny. Zostaje ci pvp, ale klas które dają radę na pvp bez specjalizacji jest mało. WvW od 60 masz, ale tez nie myśl o dobrej gildii WvW nie mając dodatku. Za blobem pobuegasz i 1 ponaciskasz. Tyle.

Skoro gra ci się podoba i masz zamiar dalej grać to przestań żydzić i kup sobie dodatek i bedziesz miał problem z glowy.

Gry szybko mi się nudzą. Gry offline żadnej w życiu nie przeszedłem nawet do połowy, a w online nigdy nawet max lvl. Więc nwm czy warto wydawać takie pieniądze na grę, która może mi się znudzić. No ale poczekamy zobaczymy. Gram może z 30 min dziennie, więc zanim wbije wyższy lvl i tak szmat czasu minie.

Najlepiej kupic dodatek, gw2 jest gra b2p :P A jak nie to lecisz dungi/fractale/wvw, pvp bez dodatku bedzie ciezkie bo nie masz specow, skumaj sie z jakas gildia to dojda Ci jeszcze guild missiony, mozesz jeszcze farmic champ trainy i world bossy no i robienie silverwastow.

Nie obraź skoro gry ci się szybko nudzą to po co grasz a tak poważnie miałem znajomego co miał podobnie prawie każdy gatunek gier mu się nudził też do płowy dochodził rzucał grę w kont ale mu pokazałem jrpg i nagle to mu się spodobało.

To nie jest konto F2P tylko trial bez ograniczenia czasowego, na tym się tylko sprawdza czy kupić grę czy odinstalować :o

Po prostu szukam jakiegoś alternatywnego świata, który mnie zainteresuje ;).

Granie na 80 lvlu bez dodatku/podstawki (na "f2p" koncie) jest po prostu a-wykonalne. ;)

Przyłączę się do dyskusji. Faktycznie jeśli gra się Tobie naprawdę podoba to warto wydać te 129 zł.

Jeśli będziesz podchodzić do tematu, że gra Ciebie nudzi po czasie to lepiej nie zaczynaj ;) produkcja powinna dostarczać frajdy.

Z pewnoscią jeśli już się w niej nie odnalazłeś to nawet nie dotrwasz do 80 ;p

No w sumie już mnie znudziła XD. Wolne to bardzo. Mech mech, może kiedyś jakaś produkcja mnie zainteresuje ;) Pozdrawiam.

Każda gra mmo się szybko nudzi, jak nie ma się ekipy do grania.

To już w sumie kwestia gustu. Ja w GW2 bardzo długo grałam sama zanim dołączyłam do pierwszej gildii, eksplorowałam świat solo i się z tego cieszyłam. ^^

No w sumie już mnie znudziła XD. Wolne to bardzo. Mech mech, może kiedyś jakaś produkcja mnie zainteresuje  Pozdrawiam. 

GW2 w czym dla Ciebie jest wolne? Chodzi Ci o to ze malo dynamiczne? Jesli tak to nie wiesz co piszesz;)

Czy moze chodzi ci ze wolno sie wbija max lvl? To tez nie jest prawda bo do 80 expi sie mega szybko. Pierwsza postac wbilem w 3 dni grania, kolejne to nawet nie 10 minut.

A czy gra sie szybko nudzi to inna sprawa. Mi osobiscie przejadla sie szybko, ale nie dlatego ze jest slaba, tylko dlatego ze ja szukalem w grze mmo cos innego. Tzn nie tego sie spodziewalem po nastepcy GW.

GW2 w czym dla Ciebie jest wolne? Chodzi Ci o to ze malo dynamiczne? Jesli tak to nie wiesz co piszesz;)

Czy moze chodzi ci ze wolno sie wbija max lvl? To tez nie jest prawda bo do 80 expi sie mega szybko. Pierwsza postac wbilem w 3 dni grania, kolejne to nawet nie 10 minut.

A czy gra sie szybko nudzi to inna sprawa. Mi osobiscie przejadla sie szybko, ale nie dlatego ze jest slaba, tylko dlatego ze ja szukalem w grze mmo cos innego. Tzn nie tego sie spodziewalem po nastepcy GW.

Gra znów spełniła moje oczekiwania :) No może czuję delikatny niedosyt względem PVP. Brakuje mi opcji 1 vs 1, porządnego siege w postaci obrony i ataku Guild Hali :)

Chciałbym też duele na mapie PVE lub otwartego PK - ale to nie realne :P

Co można robić do 80LVL oprócz Q? Warto jest robić teraz craft i zbieractwo? Przez ograniczenia free count nawet popisać z nikim nie mogę :(