Dropienie map

Gdzie najlepiej dropić mapy? Skończyły mi się już i teraz expiłem na dokach, ale na 75 lvl-u już ta słabo leci. Ale chodzę tam już kilka godzin i ani jedna mapa mi nie wypadła. Jest jakaś mapa, która lepiej rzuca mapy niż inne?

tak... mapy:) prawie kazda mapa daje 1-3 kolejne

mi w dokach niezle szlo, na 72 mialem juz 6-10 map

brak szczęścia przy dropie, a na mapach zazwyczaj minimum jedna wypada

Fakt, zwykle nawet z dwie wypadały, ale skończyły mi się kiedy kilka razy żadna nie dropła i teraz nie mogę nowych wydropić xd. No, ale jeśli faktycznie to tylko nie fart, to może w końcu wpadnie kilka.

Ok, mam teraz 4, w końcu jedna wpadła a z niej poleciały 3 na raz, a potem z następnej jeszcze dwie. Jednak dziwi mnie trochę, że raz wypada 3 na jednej a później na 5 nic. No ale może nie fart. Ale by nie zakładać nowego tematu, uważacie że warto podnosić jakoś map na magiczne (niebieskie) lub rare (żółte)? Czy lepiej jechać na białych?

oczywiscie, ze podnosic, nawet dla samego "pack size" lub monster size, ktore daje ci nawet 70% wiecej potworow, tych rare i tych nie-rare

Gdzie najlepiej dropić mapy? Skończyły mi się już i teraz expiłem na dokach, ale na 75 lvl-u już ta słabo leci. Ale chodzę tam już kilka godzin i ani jedna mapa mi nie wypadła. Jest jakaś mapa, która lepiej rzuca mapy niż inne?