Dropy fps

Siema.

Po ostatnim patchu zauwazylem ze mam takie smieszne spadki fpsow ktore powoduja jakby zwieche na sekunde.

Np. gdy zesmituje cos i zabije,gra zwiesza sie na sekunde a po odwieszeniu fpsy na liczniku pokazuja przez chwile 30.

Ogolem to mam 150-200 wszystkie anty aliasingi itp wylaczone.

W czym tkwi problem? Przy innych grach tego nie ma :/

Dodam ze gra sie w dodatku dlugo wlacza.

Na czym grasz, na jakim internecie?

Przywroc domyslne. @UP co to ma do neta?

Zawsze mozesz repair zrobic z launchera

Chodzi Ci o specyfikacje komputera? Jak tak to lap te glowne czesci : CPU AMD FX-6300 GPU Gigabyte Radeon R9 280 8gb ddr3 ram 1333mhz

Dodam jeszcze ze ku*wa podczas gry wylaczyl mi sie monitor na 2 sekundy o.0

warn_ico.png
Warn za wulgaryzm i double post. - Might

Zaraz warna dostaniesz za double zrob cos. A zebym ja nie dostal za jakis offtop napisze format zawsze pomaga.
@Edit Wylaczyl ci sie monitor tak normalnie? Czy blackscreena dostales.

Też zauważyłem, że mam nie raz laga na sekundę. Chociaż nie tylko ja, bo moi towarzysze też napisali na czacie to samo. Widocznie coś się zrypało, po ostatnim patche. Chociaż mi gra normalnie się ładuje, nie ma żadnych niespodzianek. A spadek do 30, nie jest jeszcze tragiczny. Kiedyś miałem do 10 ;P

Polecam usunąć i zainstalować na nowo grę.. Będzie działać bez problemu - Miałem podobny problem :)

W przedostatnim patchu sam miałem jakieś problemy z fps, ale obecnie wszystko cacy.

Wina Riotu. W następnym patchu to naprawią

RIOT od***** totalną fuszerkę, obecnie u mnie gra jest kompletnie niegrywalna. 10 bugsplatów przed wejściem do gry, następnie freeze z 200fps do 1, ciągłe lagi, błędy animacji postaci i disconnecty przez które trzeba wyjść do pulpitu wyłączyć gre i clienta i łączyć wszystko od nowa. Coraz bardziej irytuje mnie fakt, że pomimo tak ogromnej ilości graczy i 5 latach istnienia na rynku występują tak banalne błędy jakby gra była w dopiero w alphie.

warn_ico.png
Wulgaryzmy
~Leman

Też mam spadki, normalnie 100, teraz 40-60.

polityka riotu schodzi na psy....
5 lat gry a bugi na bugu z patcha na patch coraz gorsza optymalizacja...
ale po co naprawiac bugi i optymalizowac klienta jak mozna w tym czasie zrobic pare skinow i zarobic kase? xD

i urposcic gre aby wiecej bezmogowcow gralo i kupowalo skiny :)

Ja mam stałe 60 FPS. Ja nie wiem co wy macie, ale ja mam średniego laptopa i mi działa wszystko.

Może spróbuj w panelu sterowania w opcjach zasilania ustawić wysoka wydajność. Czasami pomaga ;)

Dobra temat do zamkniecia,odpalilem lola normalnie a nie przez administratora i sie troche uspokoilo :v

Siema.

Po ostatnim patchu zauwazylem ze mam takie smieszne spadki fpsow ktore powoduja jakby zwieche na sekunde.

Np. gdy zesmituje cos i zabije,gra zwiesza sie na sekunde a po odwieszeniu fpsy na liczniku pokazuja przez chwile 30.

Ogolem to mam 150-200 wszystkie anty aliasingi itp wylaczone.

W czym tkwi problem? Przy innych grach tego nie ma :/

Dodam ze gra sie w dodatku dlugo wlacza.