Druga broń a skille pierwszej klasy

Witam zrobiłem sobie sorca , na początku gry jak wiadomo mamy walke w zwarciu z oponentem więc wziąłem sobie hammer+shield , lecz po złożeniu nie mogę używać skilli sorca , dziwne bo jak za pierwszym razem dało się. jakieś sugestie?

zaloz miecz i shield

albo lataj ze staffem

oto chodzi ze chce z jednym i drugim bo gdy do mnie podbiega mod to zmieniam na shieldke.. tylk oze skille sorca nie dzialaja na tym a powinny.

omg... skille sorca dziłają tylko jak ubierasz : Staff albo Sword i Shield... nie działają jak nosisz młotek... uprzedzając kolejne pytania : Berzerker : 2h sword albo 2h mace, Defender : 1h sword i shield albo 1h mace i shield, Priest : 1h mace i shield albo staff... Każda z klas może nosić łuki (z questów się dostałe), ale za kilka miesięcy wchodzi klasa Rouge, która będzie nosiła łuki i sztylety (potwierdzone przez Maiet)

ok dzieki , wiem ze 1h+shield nosi ale myslalem ze zadziala tez z hammerem bo on dodaje do inteligencji :D

ok dzieki , wiem ze 1h+shield nosi ale myslalem ze zadziala tez z hammerem bo on dodaje do inteligencji

Tobie tej inteligencji by się przydało w prawdziwym życiu albo bynajmniej kup sobie binokle +9 dioprii.

Te wszystkie dane o broni masz napisane pod T przy skillach i opisie twojego stylu. Jest to nawet specjalnie wytłuszczone być przypadkiem nie zauważył.

Się sorcem jedzie tylko staffa jak się przyjrzysz to daje magic attak inta itp itd a jak podbiega mobek to się cofa/turla/ucieka itp itd a jak trafi co za pol hp na tym polega gra wizardowskimi postaciami:) to samo sie tyczy clerica wg mnie.

Się sorcem jedzie tylko staffa jak się przyjrzysz to daje magic attak inta itp itd a jak podbiega mobek to się cofa/turla/ucieka itp itd a jak trafi co za pol hp na tym polega gra wizardowskimi postaciami:) to samo sie tyczy clerica wg mnie.

Cleryk ma chaina a sam staff ma wysoki power attack. Można spokojnie stać i naparzać melee z autoataku, ucieczka nie ma sensu bo moby są za szybkie, uniki mają.

Witam zrobiłem sobie sorca , na początku gry jak wiadomo mamy walke w zwarciu z oponentem więc wziąłem sobie hammer+shield , lecz po złożeniu nie mogę używać skilli sorca , dziwne bo jak za pierwszym razem dało się. jakieś sugestie?