Drugi Serwer

Ja bez problemu teraz zrobiłem 2 postacie na windrest i wbiłem do gry. Więc trochę za bardzo panikujecie moim zdaniem, a za 1-2tyg kolejki zniknął.

Starfall Crater, zero kolejek po 7 rano, rodaków też sporo widziałem już z rańca

Moj Sin zamieszkal na Ebon hall, czy jakos tak, a teraz znow otworzyli Windrest i zrobilem Force Mastera w "stolicy".

Kolejka 900 osob, chyba sobie w tym czasie Shameless obejrze.

kolejka już po 1400 osob +, myślicie ze opłaca się grać, na innych serwerach niz na Windrest, nie chciałabym żeby po 2 tygodnia np. Starfall był pusty .

Ja gram na Ebon Hall, kolejek zero, ludziska spoko, są też polacy.

Up wszędzie będą kolejki, lepiej się na to nastawcie, że jeśli macie mało czasu na grę to raczej nie pogracie bez premium :)

Optymalizacja świetna na pc z sygnaturki wszystko włączone w full hd ~60fps

Ile mozna stac afk? Jestem ciekaw po jakim czasie wywala z gry.

prawie wszystkie serwery EU pozamykane . I gdzie tu zrobić psotać :/

Po 15 na Ebon Hall będzie otwarte. Wtedy w sumie najwięcej osób będzie logować. Więc zapłenią servery. Śpieszmy się logować na servery, tak szybko się zapełniają :3

Wie ktoś jak to w końcu jest z tymi serwerami ?

Teraz zamknięte są zarówno Windrest jak i Ebon Hall co według tabelki nie powinno mieć miejsca. Czyżby zamknęli po prostu serwery na których było najwięcej ludzi ?

Ebon Hall - Działa od 2min. GO GO GO

Ile mozna stac afk? Jestem ciekaw po jakim czasie wywala z gry.

byłem ponad 40 min afk i nie wywalilo, ale pewnie to ukrócą

Ktoś, coś jakieś info ma kiedy będzie można zrobić postać na Windrest?

teoretycznie od 21 do 3 nad ranem ale zauważyłem , że NCsoft blokuje te serwery o któej im sie podoba, w ogóle nie pokrywa się z tą tabelką z forum

Witam!

Z moich obserwacji z head startu 15 stycznia wynika, iż wszyscy idą na serwer Windrest. A moje pytanie brzmi - jaki będzie drugi serwer pod względem populacji Polaków? Bo po co pchać się ze wszystkimi na jeden serwer, nie lubię tłumu.