Drugi Serwer

Witam!

Z moich obserwacji z head startu 15 stycznia wynika, iż wszyscy idą na serwer Windrest. A moje pytanie brzmi - jaki będzie drugi serwer pod względem populacji Polaków? Bo po co pchać się ze wszystkimi na jeden serwer, nie lubię tłumu.

Witam!Z moich obserwacji z head startu 15 stycznia wynika, iż wszyscy idą na serwer Windrest. A moje pytanie brzmi - jaki będzie drugi serwer pod względem populacji Polaków? Bo po co pchać się ze wszystkimi na jeden serwer, nie lubię tłumu.

Nie radze isc na inny server bo poprostu po 2 miesiacach bedzie on wyludniony i bedziesz musial zaczynac od nowa na Windrest . Raczej wszyscy wlasnie ida na Windrest.

Na pewnym forum jest info odnośnie populacji

Server EU:
Windrest: 8312
Ebon Hall: 1834
Starfall Crater: 2050
Cardinal Gates: 836
Wild Springs: 1467
Hao District: 735
[DE] Frostgipfel: 5028
[DE] Bambusdorf: 1300
[DE] Windweide: 1045
[FR] Dokumo: 2780
[FR] Ogong: 997
[FR] Hogdonny: 316
TOTAL:26700

Class EU:
BM: 5362
KFM: 3522
DES: 2727
SIN: 4374
SUM: 2925
BD: 3263
FM: 4553

we wtorek nie wszystkie serwery będą od razu dostępne jest harmonogram wejść

na Windrest będzie 12:00 PM - 5:59 PM PST dał bym linka do całej tabelki, ale nie można.

O zaskakujące jest to ze jest mniej summonerow niz kfm. Jak grałem na becie kfm to wydawało mi się ze mijam tylko sumonerow i lbm. Ciekawe jak to się rozłoży później.

Na pewnym forum jest info odnośnie populacjiServer EU:Windrest: 8312Ebon Hall: 1834Starfall Crater: 2050Cardinal Gates: 836Wild Springs: 1467Hao District: 735[DE] Frostgipfel: 5028[DE] Bambusdorf: 1300[DE] Windweide: 1045[FR] Dokumo: 2780[FR] Ogong: 997[FR] Hogdonny: 316TOTAL:26700Class EU:BM: 5362KFM: 3522DES: 2727SIN: 4374SUM: 2925BD: 3263FM: 4553we wtorek nie wszystkie serwery będą od razu dostępne jest harmonogram wejśćna Windrest będzie 12:00 PM - 5:59 PM PST dał bym linka do całej tabelki, ale nie można.

Mogłbys mi podac te Tabelke na priv?

Na Windrest już teraz są gigantyczne kolejki, polecam wybrać inny serwer.

Na Windrest już teraz są gigantyczne kolejki, polecam wybrać inny serwer

Kurcze ludzie, po co pisać nie wnosząc nic do tematu?

Wiem ze są gigantyczne kolejki, wiem ze trzeba wybrać inny serwer. Ale JAKI?

Skoro maja być takie kolejki, to proponuje iść na Starfall Crater 2 w kolejce najwiekszy serwer. Ktoś się pisze?

Nie wiem czy sie myle ale Windrest bedzie ponownie otwarty dla tworzenia postaci o 2 nad ranem ?

pewnie nie na dlugo, wydaje mi sie ze jesli utrzyma sie powiedzmy 10k ludzi na windrest to go po prostu zamkna i zmusza ludzi do rozejscia sie na inne serwery. ale to tylko moja teoria, nic pewnego ~

tu masz dokładną rozpiskę na serwery eu i na: https://forums.bladeandsoul.com/topic/146617-character-restriction-schedule/

Juz podobno usprawnili lekko dzialanie serwow i na najbardziej obleganym - Mushin, kolejka zniknela. Moze nie we wtorek i srode, ale juz w przyszlym tygodniu Windrest bedzie w pelni grywalny dla graczy f2p.

ja na razie wbije na jakis bez kolejek (o ile taki bedzie hehe) i potestuje sobie klasy, a pożniej jak się uspokoi lece na Windresta do rodaków :)

To ja powiem jedno. Jak rano, po szkole, po pracy zaliczycie zderzenie z kolejką jak za komuny na windrest :P

To się nie rozchodźcie gdzie popadnie.

Przeglądając różne fora czytam głównie - Polacy 19.01 - Ebon Hall

potwierdzam słowa tym. (ankieta)

http://forum.bladeandsoul.com.pl/viewtopic.php?f=13&t=441&start=30

Pozwalam sobie zacytować fragment postu z innego forum z dnia 18.01

"sama przeniosłam się z Windrest na Ebon Hall i nie żałuje na razie kolejek nie ma a ludzi jest sporo, ale nie na tyle aby czekać w kolejce na resp mobka."

Mało osób o tym myśli. Stać w kolejkach to raz, ale stać z questami i walczyć o mooba to dwa.

No i ostatnie B&S współpracuje między serverami. Dungeony, Areny są na wszystkie servery.

AH i trade raczej nie.

Aaaa i na koniec cytuje

"w związku z dużymi różnicami w „zaludnieniu” poszczególnych serwerów, NCSOFT wprowadził małą blokadę.

Co to oznacza? Otóż jeśli chcecie stworzyć postać na konkretnym serwerze musicie to zrobić w wybranych godzinach.

Przykładowo serwer Windrest będzie zamknięty jutro od godziny 21:00 aż do 2:59. Pełna lista zamkniętych serwerów (19.01):

6:01 – 8:59 – Windrest + Cardinal Gates,
9:00 – 14:59 – Ebon Hall + Starfall Crater, - /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
15:00 – 20:59 – Wild Springs + Hao District,
21:00 – 2:59 – Windrest + Cardinal Gates.
osoby, które mają swoje postaci na serwerze Windrest lub Mushin mogą nieodpłatnie przenieść je na inny serwer.
Przeniesienie to polega na stworzeniu przez NCSOFT takiej samej postaci na innym serwerze i zwrot wydanych przez Was NCoins.
Niestety poziom oraz zdobyte przedmioty przepadają. "
Dodam od siebie, że znając politykę ncsoft dodadzą po czasie transfer płatny. (Nie nie po takim czasie jak w AA kappa)
Osobiście ? Do zobaczenia na Ebon Hall
To ja powiem jedno. Jak rano, po szkole, po pracy zaliczycie zderzenie z kolejką jak za komuny na windrest To się nie rozchodźcie gdzie popadnie. Przeglądając różne fora czytam głównie - Polacy 19.01 - Ebon Hall potwierdzam słowa tym. (ankieta)http://forum.bladeandsoul.com.pl/viewtopic.php?f=13&t=441&start=30Pozwalam sobie zacytować fragment postu z innego forum z dnia 18.01"sama przeniosłam się z Windrest na Ebon Hall i nie żałuje na razie kolejek nie ma a ludzi jest sporo, ale nie na tyle aby czekać w kolejce na resp mobka."Mało osób o tym myśli. Stać w kolejkach to raz, ale stać z questami i walczyć o mooba to dwa.No i ostatnie B&S współpracuje między serverami. Dungeony, Areny są na wszystkie servery.AH i trade raczej nie.Aaaa i na koniec cytuje"w związku z dużymi różnicami w „zaludnieniu” poszczególnych serwerów, NCSOFT wprowadził małą blokadę.Co to oznacza? Otóż jeśli chcecie stworzyć postać na konkretnym serwerze musicie to zrobić w wybranych godzinach.Przykładowo serwer Windrest będzie zamknięty jutro od godziny 21:00 aż do 2:59. Pełna lista zamkniętych serwerów (19.01):6:01 – 8:59 – Windrest + Cardinal Gates,9:00 – 14:59 – Ebon Hall + Starfall Crater, - /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">15:00 – 20:59 – Wild Springs + Hao District,21:00 – 2:59 – Windrest + Cardinal Gates.osoby, które mają swoje postaci na serwerze Windrest lub Mushin mogą nieodpłatnie przenieść je na inny serwer.Przeniesienie to polega na stworzeniu przez NCSOFT takiej samej postaci na innym serwerze i zwrot wydanych przez Was NCoins.Niestety poziom oraz zdobyte przedmioty przepadają. " Dodam od siebie, że znając politykę ncsoft dodadzą po czasie transfer płatny. (Nie nie po takim czasie jak w AA kappa) Osobiście ? Do zobaczenia na Ebon Hall Będę grał na Ebon Hall, nudzi mi się teraz wiesz o co chodzi bo czekamosobiście powitam Cię na tym serwerze
To ja powiem jedno. Jak rano, po szkole, po pracy zaliczycie zderzenie z kolejką jak za komuny na windrest To się nie rozchodźcie gdzie popadnie. Przeglądając różne fora czytam głównie - Polacy 19.01 - Ebon Hall potwierdzam słowa tym. (ankieta)http://forum.bladeandsoul.com.pl/viewtopic.php?f=13&t=441&start=30Pozwalam sobie zacytować fragment postu z innego forum z dnia 18.01"sama przeniosłam się z Windrest na Ebon Hall i nie żałuje na razie kolejek nie ma a ludzi jest sporo, ale nie na tyle aby czekać w kolejce na resp mobka."Mało osób o tym myśli. Stać w kolejkach to raz, ale stać z questami i walczyć o mooba to dwa.No i ostatnie B&S współpracuje między serverami. Dungeony, Areny są na wszystkie servery.AH i trade raczej nie.Aaaa i na koniec cytuje"w związku z dużymi różnicami w „zaludnieniu” poszczególnych serwerów, NCSOFT wprowadził małą blokadę.Co to oznacza? Otóż jeśli chcecie stworzyć postać na konkretnym serwerze musicie to zrobić w wybranych godzinach.Przykładowo serwer Windrest będzie zamknięty jutro od godziny 21:00 aż do 2:59. Pełna lista zamkniętych serwerów (19.01):6:01 – 8:59 – Windrest + Cardinal Gates,9:00 – 14:59 – Ebon Hall + Starfall Crater, - /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">15:00 – 20:59 – Wild Springs + Hao District,21:00 – 2:59 – Windrest + Cardinal Gates.osoby, które mają swoje postaci na serwerze Windrest lub Mushin mogą nieodpłatnie przenieść je na inny serwer.Przeniesienie to polega na stworzeniu przez NCSOFT takiej samej postaci na innym serwerze i zwrot wydanych przez Was NCoins.Niestety poziom oraz zdobyte przedmioty przepadają. " Dodam od siebie, że znając politykę ncsoft dodadzą po czasie transfer płatny. (Nie nie po takim czasie jak w AA kappa) Osobiście ? Do zobaczenia na Ebon Hall

W porząsiu ziomeczku, ja to będę tam czekał na Ciebie, bo teraz to czekam na gre, ale jak już nie będę czekał na gre to będę czekał na Ciebie. Do zobaczenia na Ebon Hall

My z ziomkami idziemy na windrest, mamy swoje sposoby na kolejki, więc nam to nie straszne.

Komuś na Windresta się udało?

Server zamknięty więc nie :F

A ja siedzę na Cardinal Gates, ludzie są, kolejek nie ma, czyt. - nie ma lipy.

My poszliśmy na Starfall Crater i jest ok.