Druzyna 5na5 do trenowania

Siema, szukam składu do trenowania swojej linii , serwer eune, mowa tu o 5n5

ja preferuje mida oraz topa,

obecnie jestem Silver 5 , byle zeby kazdy ogarnial swoja linie moze byc nawet bronze 5

pisac w grze nick : Papieros time97

dobrze by bylo posiadac skype :)

Rozumiem, że potem to się przerodzi w rankedy? Jesli tak, to ja bardzo chętnie zagram.

Silver I (można powiedzieć, że mam promo do Silvera II, heheszki), mid lub adc. Nick: CeeZz. Czekam na zaproszenie ;)

Jak wyżej tylko Bronze 1. Pozycja : Adc jeśli trzeba moge zastepowac kazda inną linie. Nick w grze:Ikeon

Również mogę zagrać, Nick:Tidies preferuje mid ale mogę grać ADC

Ogółem można by było zagrać kilka gierek i sprawdzić, gdzie kto sobie najlepiej radzi.

nick Adderix moge grac wszystko poza midem

najlepiej by sie przydalo ogarnac jakis TS bo skype bedzie lagowal i scinal gre

Można na tsie zakładać serwery tymczasowe. Pytanie kiedy możemy zagrać?

Siema, nie myslalem ze az tyle ludzi sie odezwie, sorry za brak aktywnosci na forum, juz po wysylalem zaproszenia do znajomych, ustalmy moze kiedy zagramy razem ?

mi pasuje codziennie, nie mam szkoly, pracy i mam obrzydliwie duzo wolnego czasu :)

najlepiej nawet jak dzisiaj bysmy zagrali , co wy na to ? o 20;00 ?

wybacz ale od 17 sa chyba LCSy :D

a nocke ktos moze dzisiaj grac ? :)

PS : steven wyslalem ci zaproszenie na lolu, grasz moze rundke ? :D

teraz sciagam blackgolda nie chce przerywac :) nie dostałem zapro :)

Gold 5 mogę pomoc

Witam. Gold 5 póki co. Głównie gram supportem. Preferuję także mid. Czasami jungle. Nick w grze Bloody Lestat

nick w grze FlashGordoon, gram mid,suport,top,jungla nie lubię adc, ostatnio grałem za dużo pod wpływem i spadłem z Platyny 2 do Platyny 3 i dla urozmaicenia pograł bym z kimś drużynowo

nie zwracajcie uwagi na ostanie gry, więcej trollingu niż grania było, np. wukongiem ponad 50 gier i winratio 73%, sejuani 17 gier win ratio 70%, blitzem ponad 40 gier win ratio 60%, mazlahar ponad 40 gier win ratio 60%

nick w grze Helenka18

Preferuje :

Mida
ADC

Suporta ;)

Siema, szukam składu do trenowania swojej linii , serwer eune, mowa tu o 5n5

ja preferuje mida oraz topa,

obecnie jestem Silver 5 , byle zeby kazdy ogarnial swoja linie moze byc nawet bronze 5

pisac w grze nick : Papieros time97

dobrze by bylo posiadac skype :)