Drużyna do Final Fantasy XIV

Witam.

Szukam fajnej i zgranej drużyny do gry od starego i znanego Square Enix, mowa o "Final Fantasy XIV". Pomyślałem, że grając samemu ta gra daje mi tyle przyjemności, że gdy będę miał z kim jeszcze pogadać/pogrindować/poquestować, to urok gry jeszcze bardziej wzrośnie :) Wiem, że jest to gra p2p, więc pewnie nie znajdę zbyt wielu chętnych, ale każdy kto ma jednak ochotę zagłębić się w świat Eorzea'y powinien robić to ze zgraną drużyną, wśród której będzie mógł spokojnie poznawać tajemnice Final Fantasy, bo każdy kto grał w poprzednie części wie, że bez leczenia White Mage'a w połączeniu z żywiołami Black Mage'a i obroną Knight'a nie zdziała się wiele przeciwko elitom wśród potworów zamieszkujących ten świat :D Tak więc zapraszam do wspólnej gry każdego kto miałby zamiar wgłębiać się w świat "Final Fantasy XIV".

Świat: Ragnarok

Mój nick: Aisha Moon

Miasto początkowe: Gridania

Aktualnie pogrywam z Ozonkiem ale im więcej ludzi, tym więcej zabawy, tak więc zapraszam :)

Ok, ja mam tylko kilka pytań. Cena gry, jak wysoki jest abonament i czy jest trial?

Po kolei:

-Cena gry wynosi około 45zł w normalnych przypadkach (Na allegro są nawet po 120zł, wtf? Sam kupiłem na allegro za 32zł + 16zł przesyłka)

-Abonament tyle samo, jest do niego prosty dostęp, np. PaySafeCard... PaySafeCard są za 20/50/100/200zł, jeżeli kupisz za 50zł, dostaniesz 1000 Crysta (coś jak cash w cash shopach), a za bodajże 600 Crysta przedłużasz grę o miesiąc, czyli kupując powiedzmy 2 razy PaySafeCard za 50zł, mamy 3 miesiące grania, coś w ten deseń xD

-Nie ma triala

hmm, w sumie ja również gram na ragnaroku jako gladiator :)

Wysłałem Ci PW, chętnych nadal zapraszam, gra jest warta tych 45zł :)

Jak pomożesz mi znaleźć ofertę za 45zł to ja chętnie zagram, ale takiej ceny nie widzę.. ;/

zgadza się abonament to 600 crysta miesięcznie ja place w euro to wychodzi mi 6 euro za 600crysta :)

Siekanek, jeżeli masz paypal, to kupuj na E-Bayu. Na allegro widziałem tylko 1 ofertę za te 45zł, były 2 sztuki - jedną kupiłem ja, a drugą jakiś typ ;D Znudzony, odpisz na PW

Witam.

Szukam fajnej i zgranej drużyny do gry od starego i znanego Square Enix, mowa o "Final Fantasy XIV". Pomyślałem, że grając samemu ta gra daje mi tyle przyjemności, że gdy będę miał z kim jeszcze pogadać/pogrindować/poquestować, to urok gry jeszcze bardziej wzrośnie :) Wiem, że jest to gra p2p, więc pewnie nie znajdę zbyt wielu chętnych, ale każdy kto ma jednak ochotę zagłębić się w świat Eorzea'y powinien robić to ze zgraną drużyną, wśród której będzie mógł spokojnie poznawać tajemnice Final Fantasy, bo każdy kto grał w poprzednie części wie, że bez leczenia White Mage'a w połączeniu z żywiołami Black Mage'a i obroną Knight'a nie zdziała się wiele przeciwko elitom wśród potworów zamieszkujących ten świat :D Tak więc zapraszam do wspólnej gry każdego kto miałby zamiar wgłębiać się w świat "Final Fantasy XIV".

Świat: Ragnarok

Mój nick: Aisha Moon

Miasto początkowe: Gridania

Aktualnie pogrywam z Ozonkiem ale im więcej ludzi, tym więcej zabawy, tak więc zapraszam :)