Siema, mój kolega (Silver II, Top, Mid) i ja (Gold III, Jungle, Top) założymy/dołączymy do drużyny do rankedów (Tych zwykłych nie 5vs5) najlepiej gdyby były to osoby z dywizją od S3 do G1. Gramy często w godzinach popołudniowych, wieczornych. Komunikacja przez TS3 (Mamy swój kanał). Jeśli ktoś jest zainteresowany to PW albo odpowiedź pod tym tematem.
Drużyna do rankedów w lolu
@ref
Mogę grać z wami, ale tylko na weekendy. W tygodniu nie mam jak. Aktualnie S3, ogarniam wszystkie linie. Chociaz najbardziej nie lubię adc. Dosyć dobrze grało mi się Threshem na supp (18 win na 9 lose). Mozemy nawet dziś zagrać, ale bez TS (tym razem)
Tez jestem chętny Gram w tygodniu ale wszystko zależy od tego jak pracuje. S3 ogarniam wszystko oprócz supp Nick: DzokerS
Też się piszę, mogę grać codziennie, ale tak jak kolega wyżej godzinny zależne są od pracy. Gram głownie adc, ale mogę grać wszędzie oprócz dżungli. Aktualnie S2.
Jesli dalej aktualnie to rowniez pogralbym z wami aktualnie plat 4 ale chcialbym pograc z kims bo samemu nudno
Dalej aktualne? Jestem chętny.
Siema, mój kolega (Silver II, Top, Mid) i ja (Gold III, Jungle, Top) założymy/dołączymy do drużyny do rankedów (Tych zwykłych nie 5vs5) najlepiej gdyby były to osoby z dywizją od S3 do G1. Gramy często w godzinach popołudniowych, wieczornych. Komunikacja przez TS3 (Mamy swój kanał). Jeśli ktoś jest zainteresowany to PW albo odpowiedź pod tym tematem.