Drużyna do "The Lord of the Rings Online"

Drużyna: The Lord of the Rings Online

Szukam ludzi do gry w LOTRO. Nie będę tu opisywał gry. Wszystko jest na portalu.

Wymagania:

-Znajomość angielskiego (Bez tego ani rusz!)

-Pomaganie sobie nawzajem

-Poczucie klimatu (Szukam ludzi którzy poczują klimat tej gry i będą odgrywać swoje postacie.

-Nie toleruję dzieciaków neo

To tyle z tych ważniejszych. Nie wymagam aby ktoś siedział cały dzień przed komputerem.

Aktualnie (27.04.2011 godz. 15.50 podczas pobierania gry.

Pytania/zgłoszenia proszę kierować zarówno w tym temacie jak i na GG: 5156742.

W drużynie są:

1. Happyguy

Pozdrawiam.

Ja byłbym chętny do wspólnej gry. Wymagasz odgrywania postaci, więc mam rozumieć że zamierzasz grać na serwerze RP (Laurelin)?

To trochę utrudnia sprawę, bo gram już na innym serwerze (Snowbourn) i wolałbym nie rezygnować z tamtej postaci.

Odgrywanie postaci czyli wczuwanie się w nią :)

Myślę że nie jest potrzebny do tego żaden specjalny serwer.

Ja i tak zacznę od nowa więc nie wiem czy będzie Ci się chciało ze mną grac skoro masz już jakiś tam poziom.

To zapraszam na Snowbourn, mam tam dopiero 11lvl i jestem w początkowych lokacjach. Wolałem nie zmieniać serwera bo kupiłem już parę rzeczy za TP. Mój nick w grze: Ariot

Drużyna: The Lord of the Rings Online

Szukam ludzi do gry w LOTRO. Nie będę tu opisywał gry. Wszystko jest na portalu.

Wymagania:

-Znajomość angielskiego (Bez tego ani rusz!)

-Pomaganie sobie nawzajem

-Poczucie klimatu (Szukam ludzi którzy poczują klimat tej gry i będą odgrywać swoje postacie.

-Nie toleruję dzieciaków neo

To tyle z tych ważniejszych. Nie wymagam aby ktoś siedział cały dzień przed komputerem.

Aktualnie (27.04.2011 godz. 15.50 podczas pobierania gry.

Pytania/zgłoszenia proszę kierować zarówno w tym temacie jak i na GG: 5156742.

W drużynie są:

1. Happyguy

Pozdrawiam.