Drużyna do WoW Molten

Siemka, szukam ekipy do prywatnego servera WoW, Molten., na server Lordaerion (x1), lub Frostwolf (x3). Czego oczekuje od graczy?

1. By ogarniali chociaż podstawy Wow'a

2. Kultury. Bez wyzywania, gimnazjalnych tekstów, chciałbym, by było można normalnie porozmawiać

3. Żeby nie znudziła im sie gra po tygodniu. To jest strasznie wkurzające.

4. Nie wymagam żadnego komunikatora głosowego (sam mam zrypanego majka, ale niedługo zakupie). Ci co będą chcieli, to będą gadali np. przez Mumble.

5. Każdy od 1 LV.

Ps. Nie piszcie tutaj, że nie polecacie Moltena, że chętnie zagracie, ale na innym servie, itp. To mój temat, i szukam osób na Moltena. Jeżeli nie chcecie grać na tym privacie, to nie spamujcie tutaj, tylko załóżcie swój osobny temat.

@Down - Dzięki :)

Zgodnie z prośbą autora usunąłem posty, w których pisaliście że chcecie grać na innym serwie itp. :) Kolega zbiera ekipe na ten serwer, więc niech piszą zainteresowani.

Jako że na Sunwell jest słabo to założyłem postać na Molten, zapowiada się ciekawie. Jakby co gram na Lordaerion po stronie hordy pristem. Można mnie znaleźć pod nickiem "Pazcyn". Mam dopiero 8 lvl, mam nadzieję, że Dungeon finder częściej jest wykorzystywany niż na Sunwell :)

Szkoda, że na andeerii gra teraz tak mało osób, moja postać się tam marnuję troszkę :(

Jako że na Sunwell jest słabo to założyłem postać na Molten, zapowiada się ciekawie. Jakby co gram na Lordaerion po stronie hordy pristem. Można mnie znaleźć pod nickiem "Pazcyn". Mam dopiero 8 lvl, mam nadzieję, że Dungeon finder częściej jest wykorzystywany niż na Sunwell Szkoda, że na andeerii gra teraz tak mało osób, moja postać się tam marnuję troszkę

Będę grał rogalem, ale nie wiem jeszcze jaką wybrac rase. Napisze do ciebie w grze jak wbije :)

Nie mogę ściągnąć wowa przez torrenty.U kuzyna to samo.Jak przyślesz mi płytę z instalką to mogę zagrać.

jakies info o serv? ja od 1 lvl moge grac.

No jak dla mnie najlepszy serv. Bardzo mało DC, mało bugów. Liczba playerów mówi sama za siebie.

@fire25

http://sunwell.pl/index.php?id=jakzagrac stąd mozesz pobrac.

Ok działa.A tak w ogóle nie moglibyśmy na cataclysm zagrać?Ja na wotlk (poza IcecrownCitadel) skończyłem wszystko i chciałem zobaczyć coś nowego.

Ok działa.A tak w ogóle nie moglibyśmy na cataclysm zagrać?Ja na wotlk (poza IcecrownCitadel) skończyłem wszystko i chciałem zobaczyć coś nowego.

Z tego co słyszałem, server Cata na moltenie jest strasznie zbugowany, i są gigantyczne kolejki. Zawsze można się przenieść, ale narazie mam ochote pograć na jakimś poważnym low-rate pod WOTLK.

Ps. Zmieniłem zdanie i robie Palka. Gramy w Hordzie, czy w Przymierzu?

Ok zrobiłem juz postac w hordzie, moj nick Spajus. Do zobaczenia w grze :)

Mimo wszystko jestem za cataclysm.Co do moltena to wiem co się dzieję.Proponuję zagrać na wow freakz a na moltenie w miesiąc wszystko naprawią.

Nie miałem laptopa przez weekend. Ale będe grać, macie jakas gildię czy cos?

@DOWN zrób w hordzie i podaj nick to się znajdziemy

Ja moge grać. Horda czy Alluchy? Chyba sobie paladyna zrobie. I od pierwszego levelu bede grał. No i na tym x1 servie.

Ja mogę pograć na moltenie pristem. Ale pograł bym na cata

Zebraliście już ekipe? Jeśli tak to napisz ktoś na jakim realmie gracie, też dołącze do ekipy

Siemka, szukam ekipy do prywatnego servera WoW, Molten., na server Lordaerion (x1), lub Frostwolf (x3). Czego oczekuje od graczy?

1. By ogarniali chociaż podstawy Wow'a

2. Kultury. Bez wyzywania, gimnazjalnych tekstów, chciałbym, by było można normalnie porozmawiać

3. Żeby nie znudziła im sie gra po tygodniu. To jest strasznie wkurzające.

4. Nie wymagam żadnego komunikatora głosowego (sam mam zrypanego majka, ale niedługo zakupie). Ci co będą chcieli, to będą gadali np. przez Mumble.

5. Każdy od 1 LV.

Ps. Nie piszcie tutaj, że nie polecacie Moltena, że chętnie zagracie, ale na innym servie, itp. To mój temat, i szukam osób na Moltena. Jeżeli nie chcecie grać na tym privacie, to nie spamujcie tutaj, tylko załóżcie swój osobny temat.

@Down - Dzięki :)