Jungler potrzebny na zaraz ;d
Drużyna league of legends # Poszukiwania
Witam,
Mam 17 lat, szukam 4-5 osób to drużyny wiek obojętny ale oczekuję przyjemnej rozmowy i ogarniętej gry, a także dostępności to nie będzie drużyna do końca for fun ta drużyna będzie chciała zaistnieć i coś osiągnąć w esporcie piszę to całkowicie poważnie, mam już nawet na oku pierwszy turniej w którym mogliśmy wsiąść udział.
Ja mogę grać na top/mid/adc aczkolwiek najczęściej gram na topie więc tą linie wybiorę.
Szukam : adc/mid/supp/jung
No tak ale dlaczego szukam 4-5 os.? Ponieważ jeden ,,rezerwowy'' zawsze się przyda ktoś taki musi być w pełni uniwersalny jeśli chodzi o linie, w czasie turnieju będzie on bardzo ważny(raczej najważniejszym elementem drużyny), w czasie przed turniejowym będzie czasem zastępował nie obecnych ( Rozumiem że są ważniejsze sprawy), nie oczekuję od takiej osoby w czasie przed turniejowym że będzie cały online i że będzie się stawiał na każde rankedy czy treningi, więc będzie miał luźniej od reszty drużyny jeśli chodzi o grafik ale wymaga się od niego ponad-przeciętnych umiejętności i uniwersalności.