Drużyna league of legends # Poszukiwania

Witam,

Mam 17 lat, szukam 4-5 osób to drużyny wiek obojętny ale oczekuję przyjemnej rozmowy i ogarniętej gry, a także dostępności to nie będzie drużyna do końca for fun ta drużyna będzie chciała zaistnieć i coś osiągnąć w esporcie piszę to całkowicie poważnie, mam już nawet na oku pierwszy turniej w którym mogliśmy wsiąść udział.

Ja mogę grać na top/mid/adc aczkolwiek najczęściej gram na topie więc tą linie wybiorę.

Szukam : adc/mid/supp/jung

No tak ale dlaczego szukam 4-5 os.? Ponieważ jeden ,,rezerwowy'' zawsze się przyda ktoś taki musi być w pełni uniwersalny jeśli chodzi o linie, w czasie turnieju będzie on bardzo ważny(raczej najważniejszym elementem drużyny), w czasie przed turniejowym będzie czasem zastępował nie obecnych ( Rozumiem że są ważniejsze sprawy), nie oczekuję od takiej osoby w czasie przed turniejowym że będzie cały online i że będzie się stawiał na każde rankedy czy treningi, więc będzie miał luźniej od reszty drużyny jeśli chodzi o grafik ale wymaga się od niego ponad-przeciętnych umiejętności i uniwersalności.

Jaki serwer ? Gram głównie adc/supp .

EU & NE

bym chętnnie sie ustawił na jakis meczyk, gram z ziomkiem od jakiegos roku na bocie ja adc on supp i nie powiem ze ogarniamy, ale cały rok przeje... na granie w lola zamiast chodzic do szkoły i mam osrodek wiec raczej nic z tego nie wyjdzie ;P

Raczej potrzebujemy osób bardziej dostępnych rozumiesz ale dzięki że napisałeś.

Siemka, jestem zainteresowany dołączeniem do drużyny, nie mam słaby umięjętności. Dosyć długo gram w lol'a... Mam 17 lat preferuje jungle, ewentualnie mid lub top, chociaż na każdej pozycji lubię grać :3 . . .

Możliwe, że będę chętny, jaka liga?

Mój nick tomcio43 ...;d Zapraszajcie wiesz liga jest nie ważne będzie piątka i sprawdzi się umiejętności ( mam lige teraz silv V sporo przerałem w pierwszej dziesiątce) , Gram od połowy pierwszego sezonu.

Mój nick tomcio43 ...;d Zapraszajcie wiesz liga jest nie ważne będzie piątka i sprawdzi się umiejętności ( mam lige teraz silv V sporo przerałem w pierwszej dziesiątce) , Gram od połowy pierwszego sezonu.

Tylko właśnie liga jest ważna :x Jaki jest sens robić team jeśli jesteś gorszy od 50% całego community. Chyba, że jesteś jednym z tych, którzy nie mogą się wybić przez 'noob teamy / feederów / trolli'. =D

Siemaneczko. Jestem bardzo zainteresowany dołączeniem do drużyny. Mam 16 lat. Preferuję grę jako ADC lub midlaner , chociaż zdarza mi się zagrać inne linie. mam bardzo dużo czasu , i chcę rozwijać swoje umiejętności.

Nick:damiecki

To może jak mamy już chociaz 5 to cos zagramy razem ?

Tylko właśnie liga jest ważna :x Jaki jest sens robić team jeśli jesteś gorszy od 50% całego community. Chyba, że jesteś jednym z tych, którzy nie mogą się wybić przez 'noob teamy / feederów / trolli'. =D

Sprawdź mnie :D Jakieś solo albo wspólny ranked ;)

Brakuje midera, czekamy na propozycje :D

Sprawdź mnie Jakieś solo albo wspólny ranked

Nie mam takiej potrzeby, bo grałem z multum ludzi z silvera / golda / platyny i wiem, że słabo grają, co z resztą widać po Twoim match history, jeśli nie możesz poradzić sobie w grach z ludźmi z brązu / silvera, to jak chcesz grać z diamentami na turniejach? ;)

Nie mam takiej potrzeby, bo grałem z multum ludzi z silvera / golda / platyny i wiem, że słabo grają, co z resztą widać po Twoim match history, jeśli nie możesz poradzić sobie w grach z ludźmi z brązu / silvera, to jak chcesz grać z diamentami na turniejach?

Pewnie masz trochę racji, ale więcej wiary ;) Proponuję ci sprawdzić moją match history jutro ponownie ( żebyś nie myślał że jestem słabym graczem :P).

Pewnie masz trochę racji, ale więcej wiary Proponuję ci sprawdzić moją match history jutro ponownie ( żebyś nie myślał że jestem słabym graczem ).

Życzę powodzenia, ale nie radzę obecnie mierzyć w turnieje, wypadałoby Wam wbić chociaż te platyny, żeby mówić o poniekąd poważnej grze.

Nie żeby coś ale nie widzę w tym sensu. Mówisz mi, że chcesz zaistnieć w esporcie, a siedzisz w silverze? Jeśli popatrzysz na teamy o których słychać, 90% z tych ludzi zaczynało w diamencie. Nawet w polskich teamach, chłopaki mają długi staż w lolu. Nie żebym chciał Wam jechać po ambicjach ale lepiej znaleźć sobie tą 5tke, pograć z rok razem i jeśli uda Wam się dojść do diamentu w 5v5 i soloq, to wtedy myśleć o jakimś teamie.
Mimo to, marzyć każdy może, powodzenia w waszej przygodzie! Może się mylę i za pół roku o was usłyszę, kto wie :).

Chętnie pogram 5 ^^ gram ad c nick eL Grey

Nie żeby coś ale nie widzę w tym sensu. Mówisz mi, że chcesz zaistnieć w esporcie, a siedzisz w silverze? Jeśli popatrzysz na teamy o których słychać, 90% z tych ludzi zaczynało w diamencie. Nawet w polskich teamach, chłopaki mają długi staż w lolu. Nie żebym chciał Wam jechać po ambicjach ale lepiej znaleźć sobie tą 5tke, pograć z rok razem i jeśli uda Wam się dojść do diamentu w 5v5 i soloq, to wtedy myśleć o jakimś teamie.Mimo to, marzyć każdy może, powodzenia w waszej przygodzie! Może się mylę i za pół roku o was usłyszę, kto wie .

Gram w lola ok.4 lata więc nie mam krótkiego stażu ;d Oczywiście rozumiem o co chodzi, mam nadzieję że za jakiś czas o nas usłyszysz :P

Chętnie pogram 5 ^^ gram ad c nick eL Grey

Obecnie mam 5 ale nic jeszcze nie jest do końca pewne właśnie wychodzę zaprosze cię jak wrócę i wiesz potrzebujemy jednego rezerwowego teraz więc pomyśl czy by ci to odpowiadało ;)