Poszukuję jeszcze 2 Członków do drużyny
Wymogi
Ts
30lvl
min 16 lat
w miare ogarnięte zachowanie
Pisać pod postem lub w wiadomości
pierwsze 2 osoby będą przyjęte
Co do tego kto na jaką linie pójdzie obgadamy w całym teamie
Drużyna League Of legends
Eu West czy Nordic?
Jakie dywizje macie?
pref Mid
15lat chyba 1 rok różnicy nie sprawia jakiegoś problemu?
S5
Poszukuję jakiegoś w miarę ogarniętego teamu aby czegoś więcej się nauczyć w współpracy z teamem i też pograć z fajnymi ludźmi.
Jeśli moja dywizja jest problemem, zagrajmy chociaż jedną normalną grę i zobaczycie moje umiejętności.
Pozdrawiam
Kontakt w grze: Darkyy (EUNE)
Siemka.
Mam rocznikowo 17 lat. Mogę wbijać na ts'a.
Mam rozegranych 1200~ normali i gold V na solo q.
Nick Saiyan666 (eu-ne)
Preferuję adc/top/mid, na supporta i jungle mogę iść ale nie czuję się tam pewnie.
Pozdrawiam.
@ Zależało by mi, żeby jednak nie grać z brązowymi kolegami. :l
ja moge z wami pograc dzisiaj kupilem konto diament 1 tylko teraz sciagnac lola powiecie mi co i jak jestem kumaty takze 1 dzien i juz bede mial ogarnietego calego lola
Z pewnością Cię wybiorą, w jeden dzień wszystkiego się nie nauczysz. Jeśli to nie jest troll to właśnie udowodniłeś swoją głupotę... Po co kupywać konto z niemal najwyższą dywizją, jeśli nie potrafisz w nią grać? Zanim byś dobił sam 30 poziom to byś mniej więcej ogarniał.
wiec tak maja dywizja silver 4 ale na razie rankedow solo nie gram jak i duo gramy na eune pisac na lolu Nick Mayyu
Z pewnością Cię wybiorą, w jeden dzień wszystkiego się nie nauczysz. Jeśli to nie jest troll to właśnie udowodniłeś swoją głupotę... Po co kupywać konto z niemal najwyższą dywizją, jeśli nie potrafisz w nią grać? Zanim byś dobił sam 30 poziom to byś mniej więcej ogarniał.
stary na lajcie ogarne w 1 dzien ta gre !! to ze ty potrzebowales 10 lat to nie moja wina nie ubieraj ludzi w te same kalesony
Zabawne ;d
Raczej poprostu trollujesz typowego gimbusa który kupił konto do D1 za hajsy z komunii &&^^
Gimbus hajsu z komunii mieć raczej nie będzie, błędna puenta. ^^
To kradnie babci Krysi z renty i na konto 300zł jest xd
Zaprzestańcie tej kłótni bo jest ona tutaj zbędna. Szukamy ludzi do drużyny, a nie kłótni. Jak macie zamiar to załatwić to po męsku koło kowala w metinie xD.
Też mogę pograć,
Nick Tidies
adc/top
silver 4
ts czy cokolwiek.
ale ja się nie kłóce, ja po prostu rozmawiam ^^
Zabawne ;dRaczej poprostu trollujesz typowego gimbusa który kupił konto do D1 za hajsy z komunii &&^^
stary ja na te pieniadze ciezko pracowalem i nie wypowiadaj sie jak nie wiesz powtarzam znowu na lajcie ogarne ta gre w 1 dzien
Hahaha weź normalnie potem się dziwię że mam jakieś gówno w teamie .
W jeden dzień nigdy nie ogarniesz tej gry gimbie
Mogę pgorać
15 lat
silv 2 juz prawie 1
16 Lat
Gold 2
Nick Czad3r
Ralesky GWD - nick Sil 3 ;/ 20 lat nudzi mi sie, moge pograc
Wood IV, Teemo Faggots. Jestem chętny zagrać z wami. Z grą miałem już doświadczenie gdy jeszcze była w becie. Mam wszystkich bohaterów i około 5 tysięcy rozegranych łącznie gier. Lat mam 19 i skończyłem wczoraj matury.