Drużyna LoL

szukam drużyny lol 3vs lub 5v5 lub 2 vs 5 piszcie pw jak macie ślwera/golda/diamenta/chngelra i checie mnie do drużyny a gram bosko

Skoro grasz bosko to przynajmniej podaj 10 ostatnich meczy do linka.

Abym wiedział czy naprawdę "grasz bosko".

PS:To nie offtop lecz weryfikacja stwierdzenia

ciesze się że jest ktoś zainteresowany złożeniem drużyny, lecz nie jestem pewien czy i ty nie trolujesz mojej osoby bo to ostatnio nowe hobby na forum, więc podaj mi swój nick odezwę się w grze i zagramy 1 na 1, jeżeli na prawdę chcesz

Zdaję sobie sprawę że to OFFTOP lecz diabolo to forum, a nawet całe "internety", są pełne okrucieństw i trolli, liczę że może uda się coś z tym wskórać, kiedyś...

A i do was Trolle i inne zachłanne pastuchy, polecam przeprowadzić się do Arizony:

https://www.youtube.com/watch?v=Fy2XrJWO-Pk

+ odpowiedź na ostatnie pytanie:

tak :)

masz racie tak powino być i unas, ale niestety peło niedba o interesy zwykłych Internautów oni wspieraja troli nawet zatrudnili 50 troli internetowych, pewnie tu na forum też są płatne trole ale cóż

@diabolo3user , nikt nie ma tu na celu spamować w temacie, z tym że użytkowników forum rażą twoje błędy ortograficzne, które są karygodne ("druszyna" w nazwie tematu,"of top"). Także,zwracają ci uwagę na zbytnie przechwalanie, iż uważasz że grasz bosko. Przechwalanie kojarzy się z arogancją więc nie jest dobrze odbierane na forum.

Polecam przykuć większą uwagę do ortografii, gdyż w dzisiejszych czasach mamy na tyle łatwy dostęp do wiedzy że można bezproblemowo nauczyć się takich podstaw.

Zamykam, bo dalsza dyskusja nie ma sensu. Wszyscy zainteresowani tematem mogą się zgłosić do autora tematu na PW.

Sam autor otrzymuje stosowną nagrodę za notoryczne łamanie zasad pisowni i brak chęci jej faktycznej poprawy.

Reszta wyjątkowo nie otrzymuje nic, chociaż praktycznie cały ten temat to materiał na kolejne punkty ostrzeżeń. Dyskusja z każdym bez wyjątku musi na tym forum przebiegać zgodnie z zasadami przyjętymi w regulaminie. Powody dla ostrzeżeń powinny być przekazywane nam, moderacji, w raportach, a nie osobnych postach, które tym samym stają się dla danego tematu off-topem.

Amen.

szukam drużyny lol 3vs lub 5v5 lub 2 vs 5 piszcie pw jak macie ślwera/golda/diamenta/chngelra i checie mnie do drużyny a gram bosko

mod_ico.png
Zmieniłem tytuł, bo aż biło po oczach.
~Leman