Drużyna LoL

szukam drużyny lol 3vs lub 5v5 lub 2 vs 5 piszcie pw jak macie ślwera/golda/diamenta/chngelra i checie mnie do drużyny a gram bosko

mod_ico.png
Zmieniłem tytuł, bo aż biło po oczach.
~Leman

Kup sobie słownik

Temat do zamknięcia za zbrodnie na ortografii i prawdopodobny trolling. (Kto wie, może jakieś dziecko zabłądziło)

ja zgłaszam każdy of top i spam wiec proszę tego nie robić w moim temacie

ja zgłaszam każdy of top i spam wiec proszę tego nie robić w moim temacie
A ja proszę, aby zachować przynajmniej podstawy ortografii. Jeśli nie wiesz gdzie dać przecinek albo napisać rz czy ż wystarczy zobaczyć na google, dla mnie coś takiego to brak szacunku dla czytelników. W dodatku pokazałeś, że nie masz więcej niż 13 lat, więc wątpię by ktoś się skusił.

ii zgłosiłem cie poraz drufi nie spamuj mi tu że też niema żadnego moderatora online? ja dostaje warmy za oftop chociaz tego nie robie atki już spami mi tu 3 posty i nic -_-

no popatrz jacy oni źli i niesprawiedliwi ;_;

Not sure if trolling or just stupid

proszę o zaprzestanie tej zorganizowanej agresji na moją osobę w moim temacie o mojej Drużynie, to nie jest fajne jak atakujecie mnie at persona podczas nie obecności moderatorów którzy śpią po ciężkim dniu pracy z takimi trolami jak wy!

proszę żeby w moim temacie wypowiadali się gracze chętni pograć a nie trole które podbijają sobie ego i posty bo myślą że jak atakują watahą jak oszalałe bestie, biednego początkującego unsera czyli mnie to są fajni!

Zamiast zobaczyć resztę jego postów/tematów, to dajecie się prowokować.

"podczas nie obecności moderatorów którzy śpią po ciężkim dniu pracy z takimi trolami jak wy!"

Zrobiles blad: napisales wy, tymczasem to nie my a TY :)

Ktos sie zlituje i zbanuje tego typa? Ehh te wakacje…

proszę o zaprzestanie tej zorganizowanej agresji na moją osobę w moim temacie o mojej Drużynie, to nie jest fajne jak atakujecie mnie at persona podczas nie obecności moderatorów którzy śpią po ciężkim dniu pracy z takimi trolami jak wy!proszę żeby w moim temacie wypowiadali się gracze chętni pograć a nie trole które podbijają sobie ego i posty bo myślą że jak atakują watahą jak oszalałe bestie, biednego początkującego unsera czyli mnie to są fajni!
Nadal brakuje przecinków, a tak to jest dobrze. Nie można było tak od razu?

nie no to jest dramat coraz więcej spamerów czemu mnie atakujecie, gdzie są modwie jak ich potrzeba chyba będę się starać o dołączenie do ekipy moderatorów ponieważ to co się tu dzieje to jest sodomia i gomora, każdy udaje że zna przepisy na forum że jest taki prawiliny ale jak przychodzi co do czego to spam nad spam oftop pod sam top i nabijanie postów na siłę aby tylko pokąsać biednego niewinnego usnera który chciał tylko po raz pierwszy stworzyć swoją wymarzoną drużynę w leage of legends, która miała szansę na sukces a przez was teraz w tym temacie pies z kulawą noga nie odpisze bo trolujecie jest mi bardzo przykro ze w ułamku sekundy zmasowanym atakiem na moją niewinną osobę zniszczyliście moje marzenia o sukcesie.

Niestety życie jest okrutne ;_;
nie no to jest dramat coraz więcej spamerów czemu mnie atakujecie, gdzie są modwie jak ich potrzeba chyba będę się starać o dołączenie do ekipy moderatorów ponieważ to co się tu dzieje to jest sodomia i gomora, każdy udaje że zna przepisy na forum że jest taki prawiliny ale jak przychodzi co do czego to spam nad spam oftop pod sam top i nabijanie postów na siłę aby tylko pokąsać biednego niewinnego usnera który chciał tylko po raz pierwszy stworzyć swoją wymarzoną drużynę w leage of legends, która miała szansę na sukces a przez was teraz w tym temacie pies z kulawą noga nie odpisze bo trolujecie jest mi bardzo przykro ze w ułamku sekundy zmasowanym atakiem na moją niewinną osobę zniszczyliście moje marzenia o sukcesie.
Mogłeś napisać na fejbuku że chcesz z kimś pograć, a nie tu każdemu d#pe zawracać. Nawet już nic nie pisz zaraz powinno być zamknięcie tego tematu o niczym.
Niestety życie jest okrutne ;_;

aż uroniłem łezkę czytając mój ostatni post przy włączonej muzyce od ciebie, dziękuje za wsparcie i mam nadzieje że z każdym moim dniem na tym forum atmosfera będzie lepsza a każdy użytkownik będzie przestrzegał zasady forum oraz poszanowania innych osób, nie tak jak te sęp powyżej które tylko kąsają innych dla własnej przyjemności nie zdając sobie sprawy że po drugiej stronie internetów za szklanym ekranie w ciemnym małym pokoiku siedzi inny człowiek który również ma uczucia anie serca z kamienia!

Jeszcze raz dziękuje ci za wsparcie przyjacielu.

Mogłeś napisać na fejbuku że chcesz z kimś pograć, a nie tu każdemu d#pe zawracać. Nawet już nic nie pisz zaraz powinno być zamknięcie tego tematu o niczym.
założyłem temat na forum o grach w dziale moba w tematach o league of legends, przepraszam że złamałem regulamin moim występkiem, a nie sory jednak mam takie prawo i nie mam facebuka przepraszam ;/

P>S temat dalej jest o drużynie w lolu tylko jakieś trole spamują tu cały czas, tylko jeden przyjaciel pomaga swoją nutą

Witaj diabolo3user.Wszakże nigdy nie grałem w Lolo,jednak chciałem wyrazić moje współczucie i empatię dla Twojej osoby.Przynajmniej starasz się coś zmienić w tym szarym,pełnym nienawiści świecie,próbujesz stworzyć swoją drużynę marzeń w niezwykłej grze,aby nieść radość i pokój.Jednak wiem,że na drodze zawsze pojawiają się jakieś przeszkody oraz zawistni ludzie.Życzę powodzenia w realizacji marzeń i głowa do góry.Wierzę w głębi serca,że przy odrobinie szczęścia i silnej determinacji Twoja drużyna może stać się jak drużyna pierścienia,silna i gotowa na każde wyzwanie.Bywaj zdrów druhu i niech moc zostanie z Tobą.

dziekuje za dobre słowa

Pierwszy raz całe forum mnie trolluje.

błagam przestań spamować of topem, proszę cię zaprzestań tych haniebnych działań skierowanych wprost proporcjonalnie do mojej osoby -_-