Drużyna pvp/pve do MMORPG

Siemka na początku się przedstawię mam na imię Mateusz, natomiast w grach jestem znany jako Aruketo. Poszukuję osób do gry, które lubią pvp lecz nie brzydzą się również pve.

Chciał bym stworzyć grupę, z którą mógł bym niszczyć hordy innych graczy i potworów :D. Co do wieku nie mam konkretnego wymogu, lecz trzeba być ,,chociaż trochę ogarniętym/ogarniętą".

Oczywiście dochodzi do tego wszystkiego jakiś discord.

Moje propozycje to :

-world of warcraft

-black desert

-tera

-final fantasy xiv

-revelation online

Oczywiście będziemy mogli zagrać dla zabawy w inne gry typu smite, cs itp.

Wszystkich chętnych zapraszam można pisać pod postem lub na pw ( tu też udzielę więcej inf.).

Czas startu gildi zostanie umieszczony później w poście i będę pisał na pw.

Siemanko, byłbym chętny do wspólnej gry, ale tylko wieczorami XD

Jeżeli gra free lub b2p to się zgłaszam.

Siemka, Jak zgłosi się więcej osób to napisze do ciebie :D

ja właśnie taki jestem czasem pogram sobie pve ale ogolnie to try hard na pvp zawsze,

proponuję Guild Wars 2 (zaczałem 2 dni temu z dodatkiem wyszlo mnie 50 zł na allegro) lub final fantasy 14 (tez nowy)

hej ja z chęcią w cos po gram i tez szukam jakies ekipki mam własnego ts

Siemka na początku się przedstawię mam na imię Mateusz, natomiast w grach jestem znany jako Aruketo. Poszukuję osób do gry, które lubią pvp lecz nie brzydzą się również pve.

Chciał bym stworzyć grupę, z którą mógł bym niszczyć hordy innych graczy i potworów :D. Co do wieku nie mam konkretnego wymogu, lecz trzeba być ,,chociaż trochę ogarniętym/ogarniętą".

Oczywiście dochodzi do tego wszystkiego jakiś discord.

Moje propozycje to :

-world of warcraft

-black desert

-tera

-final fantasy xiv

-revelation online

Oczywiście będziemy mogli zagrać dla zabawy w inne gry typu smite, cs itp.

Wszystkich chętnych zapraszam można pisać pod postem lub na pw ( tu też udzielę więcej inf.).

Czas startu gildi zostanie umieszczony później w poście i będę pisał na pw.