Drużyna Rankingowa 3v3

Witam,

Dziś chciałbym wam przedstawić nasz kanał drużyny rankingowej 3vs3 w Lola. Nie jesteśmy profesjonalistami ale straty nadrabiamy dobrą zabawą. Na naszym kanale każdy miłośnik lola znajdzie coś dla siebie. Z czasem pojawią się również rozgrywki duo jak i solo. Nie jesteśmy dobrzy jeżeli chodzi o montaż filmów dlatego każde wskazówki są mile widziane.

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/5ExplosiveShot

Pozdrawiamy E5S

Odświeżam ~~NOWE ODCINKI

Proszę, nie graj Morganą już nigdy :)

Filmy są normalne, na poziomie. Troche Cię pośledze.

No, morganą to ci nie wyszlo. Nie wiem czemu nazwałeś filmik Troll Game? Dlatego bo ci nie poszła gra, czy to mialo być smieszne to nie trafianie z Q. A i głupie jest też to, że zaczynacie gadać o murzynach. Rasizm Plej. Ani to smieszne, ani na poziomie. No ale czasami sie uśmiechnąłem.

"Filmy są normalne, na poziomie." - kamikadze112. To samo bym powiedział.

Troll Game to się nazywa seria, nie pojedynczy filmik. Tutaj odpowiedź dlaczego "Troll" pragnę zauważyć że ja i moi kumple nie gramy na "sztywno", my lubimy się dobrze bawić i od czasu do czasu Trollować.

Ps.Trzeba przyznać że Morganą ostatnio mi nie idzie.

@@@Odświeżam - Nowe odcinki

@@Odświeżam - Nowe odcinki @@

Nowy odcinek Patch Prev. Odświeżam @@@

Mozna jakos dolaczyc do teamu?

Na jakim grasz serwerze ?

pw napisze :)

Jaki serw i czy potrzebujecie 1 osobe do teamu.

To juz moglibysmy 5 na 5 grac :D o ile jestescie na wescie bo jak tak to jeszcze kolega Invalida bd chetny

Ja jestem na Wescie :) wiec jestem Chętny

Panowie z chęcią byśmy was przyjęli ale my NA :(Spokojnie pod koniec sezonu migrujemy na Westa)

Obecnie z ekipą robimy sobie przerwę! wracamy po weekendzie majowym

Nowy Odcinek ! Nowe Intro !

Witam! Na naszym kanale zagościł przegląd Zmian nadchodzących wraz z Dariusem, przegląd prowadzi Quatro.

Jej! Nowa seria zawitała na naszym kanale !

Liga na Szybko:

Witam,

Dziś chciałbym wam przedstawić nasz kanał drużyny rankingowej 3vs3 w Lola. Nie jesteśmy profesjonalistami ale straty nadrabiamy dobrą zabawą. Na naszym kanale każdy miłośnik lola znajdzie coś dla siebie. Z czasem pojawią się również rozgrywki duo jak i solo. Nie jesteśmy dobrzy jeżeli chodzi o montaż filmów dlatego każde wskazówki są mile widziane.

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/5ExplosiveShot

Pozdrawiamy E5S