Szukam osób chętnych do rozgrywania meczy drużynowych-rankingowych, dokładniej chodzi mi o to aby grać tak aby coś zdobywać/się wybić. Osoby chętne powinny posiadać Teamspeak, wiekowych wymagań nie będę podawał, gdyż są gracze 20-30 letni, którzy zachowują się jak 5-latki. Osoby które chcą grać drużynowo nie mogą "wydzierać ryja" na innych, nie mogą również wychodzić z meczy, chyba że coś im poważnego wypadnie (ze swej strony obiecuje to samo). Do drużyny zapraszam osoby zaawansowane, nie chodzi mi o dywizje, bo to nie musi odzwierciedlać umiejętności czyt. bez różnicy jaka dywizja; jednakże osoby powinny grać umiejętnie/mądrze. Jakby co to piszcie na priv: Kraianeczek serv: EUNE
Pzdr ;]
Drużyna rankingowa w Lol-u
To może zacznijmy od początku. Wysoko mierzysz? Dodaj coś o sobie? Twoja dywizja w solo q? Staż w lolu ?
No własnie kolego sprawa wygląda tak, że jesteś jak każda osoba szukająca kogoś do gry.
Wymagasz, a sam nic o sobie nawet nie powiesz.
"Zakaz darcia ryja" < nawet na najbardziej prestizowych turniejach ludzie drą morde.
Daj więcej info.
Ja wstępnei zainteresowany - Nick: Darkyy
Eune silver 4
#HasHMakeR chciałbym się jak najwyżej wybić taką drużyną rankingową, tak aby wkrótce można było grać taka drużyną na amatorskich turniejach, dywizja: plat III, w lola gram juz troszke czasu (z 2 lata), nie wiem co mialbym dodac od siebie
#MistycznaPanda co do tego co napisales, wciaz uwazam iz "wydzieranie sie" jeden na drugiego nie pomaga (przynajmniej w fazie poczatkowej), pozniej (powiedzmy w platynie) takie wydzieranie sie mogloby miec sens, gdyz wtedy graja juz tam raczej osoby ktore chca cos osiagnac i jak ktos zrobi cos idiotycznego (ew. bedzie chcial) to wtedy nic tylko "glosno oznajmic" aby tego nie robil, jednakze na wczesniejszych etapach po prostu nie warto, gdyz jak ktos jest slaby/popelnia jakis blad to najlepiej mu wyjasnic co zrobil zle, aby tego bledu nie powtorzył, a nie dla przykladu "cos ty ku**a tu odpier**lil" gdyz cos takiego nie pomaga
Jestem chętny, miałem dużą przerwę więc liczę na wyrozumiałość i pomoc w szybkim przypomnieciu/ogarnięciu. W razie możliwości chciałbym grać na jungli.
na początku jak zbierze się kilka osób pogramy rankedy, więc będzie czas i na przypomnienie i na "zapoznanie się" z resztą drużyny,
#Oynoki napisz na priv/dodaj mnie do znajomych (nie znam nawet twego nicku)
Ja też mogę zagrać, najwcześniej jednak koło 15 lipca gdy będę już w domu, bo niestety na internecie z komórki dużo nie ugram Nick Ciamciaram.
Pracuję dziś do 12, jutro na rano. To odezwę się jakoś po południu.
name: MakeLover
nie grałem kilka miechów, chętnie wrócę, maks był plat1, czas mam głównie wieczorami
Z chęcią z wami pogram jako zapchaj dziura, bo ze względu na pracę i inne obowiązki nie mogę grać regularnie. Nick w grze: Creator, Srebro II
Chętnie zagram z wami jeżeli jeszcze jest miejsce nick: Win254 Silver II.
Szukam osób chętnych do rozgrywania meczy drużynowych-rankingowych, dokładniej chodzi mi o to aby grać tak aby coś zdobywać/się wybić. Osoby chętne powinny posiadać Teamspeak, wiekowych wymagań nie będę podawał, gdyż są gracze 20-30 letni, którzy zachowują się jak 5-latki. Osoby które chcą grać drużynowo nie mogą "wydzierać ryja" na innych, nie mogą również wychodzić z meczy, chyba że coś im poważnego wypadnie (ze swej strony obiecuje to samo). Do drużyny zapraszam osoby zaawansowane, nie chodzi mi o dywizje, bo to nie musi odzwierciedlać umiejętności czyt. bez różnicy jaka dywizja; jednakże osoby powinny grać umiejętnie/mądrze. Jakby co to piszcie na priv: Kraianeczek serv: EUNE
Pzdr ;]