Drużyna Rankingowa

Siemka, zakładam temat z myślą taką a nie inną iż chciałbym znaleźć jakąś drużynę rankingową bo wiadomo nie od dziś że lepiej gra się już w poznanym gronie niż samemu. Traktuję lola jako oderwanie od rzeczywistości i jako rozrywkę aczkolwiek kiedyś tam marzyło mi się granie w turniejach ale chyba nie jestem zbyt dobrym graczem.... niedawno wskoczyłem na poziom rankedów i gram na East ( już postanowiłem że się przeniosę na West przez flaimów i trooli ale jakoś nie mogę zostawić tego konta, sentyment xD ). Do rzeczy najlepiej czuję się grając ADC albo Mid, szczerze mówiąc nie najlepiej mi idzie granie postaciami walczącymi w zwarciu. Nick: Bartimaeus92

Jak ktoś szuka ludzi do drużyny jestem chętny :) jak coś pisać tutaj albo na lolu.

Elo, Dywizja?

Wstyd się przyznać bo znając ludzi zaraz pójdzie hejt xD Brąz III

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo

GDZIE NA RANKEDY CHŁOPiE

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

idz sobie drafty pograj, jak natrzepiesz 200 zagraj rankedy... jedenego no skilla mniej

warn_ico.png
Warn za Offtop, to rozciągnięcie strony, - crracked

@Thunderbird

więcej O sie nie dało zrobić?, cała strona się aż rozjechała :>

Dobra dzięki ludzie już chętni do gry się znaleźli a co do ciebie @Thunderbird takich właśnie ludzi nie lubię zamiast traktować to jako zabawę i przyjemność wyganiaj graczy którzy grają krócej i słabiej bo tobie się nie podoba że ktoś jest słabszy od ciebie :) Sądzę że nie wyssałeś grania w gry wraz z mlekiem matki ale mogę się mylić. Od co moja osobista opinia na temat twojego no skilla ale może nie o to Ci chodziło :)

Ja mogę zagrać, mam ostatnio nadmiar wolnego czasu.

Nick: Hamiri

PS Na US mam wyższą dywizję, tu dopiero co wbiłem 30 lvl.

Ja również mogę pograć.

nick: Fyqer liga: platyna 5, pozycja: top postac Wukong . Napiszcie

Siemka, zakładam temat z myślą taką a nie inną iż chciałbym znaleźć jakąś drużynę rankingową bo wiadomo nie od dziś że lepiej gra się już w poznanym gronie niż samemu. Traktuję lola jako oderwanie od rzeczywistości i jako rozrywkę aczkolwiek kiedyś tam marzyło mi się granie w turniejach ale chyba nie jestem zbyt dobrym graczem.... niedawno wskoczyłem na poziom rankedów i gram na East ( już postanowiłem że się przeniosę na West przez flaimów i trooli ale jakoś nie mogę zostawić tego konta, sentyment xD ). Do rzeczy najlepiej czuję się grając ADC albo Mid, szczerze mówiąc nie najlepiej mi idzie granie postaciami walczącymi w zwarciu. Nick: Bartimaeus92

Jak ktoś szuka ludzi do drużyny jestem chętny :) jak coś pisać tutaj albo na lolu.