Drużyna Rankinowa - Sezon 5

Poszukuję osób w wieku powyżej 18 roku życia do wspólnej gry w Sezonie 5, które nie boją się wchodzić na serwer Team Speak 3. Pre-sezon jest idealnym momentem, aby ćwiczyć zgranie drużyny.

Najlepiej sprawdzam się na liniach Top oraz Jungle, aczkolwiek wszystko jest do uzgodnienia. Dywizje nie mają dla mnie znaczenia - liczą się umiejętności gracza oraz jego zgranie z drużyną.

Z mojej strony oferuję prywatny serwer TS3 oraz forum/stronę w razie potrzeby. Systematykę rozgrywanych gier uzgodnimy, gdy drużyna będzie kompletna. Wszelkie oferty proszę zostawiać w tym temacie.

Kontynent - EUNE

Pozdrawiam :]

Bylbym zainteresowany Platyna V niestety spadek z II ;D SOloQ nie wybiera :c
Best rola to adc. Moge sie zgodzic na gre ale zeby to byl porzadny team i mozna bylo mierzyc wysoko min. diament

W sumie mogę pograć gram only support ^ ^ pierwsze rozgrywki to może być prawdziwa masakra :D ale jak się zgramy to będzie ok ^ ^ Nick Aaroff

Mogę grać jungla/top/supp tylko jaki kontynent?

Najprawdopodobniej EUNE

Najprawdopodobniej EUNE

EUNE? Mid < aktualnie platyna 5, nick Archistrateg, daj znac w grze

mid/top plat 5 nick Norbi4711 chętnie coś pogram drużynowo

adc/supp aktualnie gold 4 nick Grzankens

Przestalem grac solo z 2 miesiace temu i mam zamiar wrócić więc jak najbardziej chetny jestem na złożenie ekipy.

Gram mid, sup, jungle, adc z tym ze najlepiej radze sobie chyba na jungli.

Ogarniam kilka konkretnych postaci i mam wiecej niz 18 lat.

Pozycje w grze jak najbardziej do uzgodnienia bo wiadomo jak to w praniu zawsze wychodzi.

Grac przestalem bo gralem caly czas solo i juz mnie zaczely denerwowac dzieci blokujace droge wyżej, a jak ja gram to tylko po to by byc wyzej i sie rozwijac w tego typu gry.

Traz gram w wota bo jestem w nim w stanie poprowadzic czaly mecz z palcem w tylku i nie boli az tak jak sie trafi kilku troli.

Pozdrawiam i pisac mi tutaj na pw w razie cczego to zainstaluje gre i przypomne sobie to i owo.

Od siebie, o sobie dodam, ze jestem osoba myslaca i jak cos spier.ole to umiem sie do tego przyznac i co wazniejsze potrafie sam, to zauwazyc.

Jak ma ktos zamiar zrobic cos na powaznie tak by szanowac innych czlonków ekipy i nadawac w tym wszystkim na normalnych falach to jestem za.

Wiem tez, ze zrobienie dobrej ekipy wymaga poswiecen i od siebie moge to zapewnic.

Witam, gram na jungle/adc ale odnajduje się również w roli supporta.

Jeżeli jest to poważny team który nie rzuci się od razu na Go4Lol i po pierwszej porażce się podda to bardzo chętnie bym pograł.

Nick w grze Azera

Dodałem kontynent do pierwszego posta oraz rozeslałem adres TS3 wszystkim zainteresowanym.

To moze ustalimy dzien/godzine na ktora bysmy mogli byc ?

Dzisiaj zebrałem cztery osoby, które jako pierwsze weszły na serwer TS3. Dziękuje wszystkim za zgłoszenia.

Jeżeli zwolniłoby się miejsce to z chęcią zagram jako ADC. Już od dawna mainuję tą linie i czuje się na niej dobrze. Nick na EUNE : Grench

Ja uwielbiam grać Supportem. Gold 5 aktualnie jestem :)

Nick w LoL'ku Trefnys

Poszukujemy 3 osób do rezerwy w przypadku zmiany składu. Przyjmę oferty od osób, które jako pierwsze napiszą do mnie w grze.

IGN: Adeshal

Poszukuję osób w wieku powyżej 18 roku życia do wspólnej gry w Sezonie 5, które nie boją się wchodzić na serwer Team Speak 3. Pre-sezon jest idealnym momentem, aby ćwiczyć zgranie drużyny.

Najlepiej sprawdzam się na liniach Top oraz Jungle, aczkolwiek wszystko jest do uzgodnienia. Dywizje nie mają dla mnie znaczenia - liczą się umiejętności gracza oraz jego zgranie z drużyną.

Z mojej strony oferuję prywatny serwer TS3 oraz forum/stronę w razie potrzeby. Systematykę rozgrywanych gier uzgodnimy, gdy drużyna będzie kompletna. Wszelkie oferty proszę zostawiać w tym temacie.

Kontynent - EUNE

Pozdrawiam :]