siema . w grze maple story europe mam problem ze zrobieniem klasy dual blade ... przy tworzeniu postaci wybralem dual blade [proste...] pozniej wbilem 10 lvl i tu nie wiem co robic , ide do dark lorda on cos gada i nie moge nic wybrac , procz ,,ok''... PROSZE POMOZCIE
Dual blader maplestory
Nie grałem w Maple Story od roku albo 2 lat. Ale mogę powiedzieć, że aby być dual blade'em musisz udać się do tego gościa co uczy złodziei (tzn musisz najpierw zostać "Rough", potem wbijasz 20 idziesz do dark lorda, itp itd. Jeżeli nie pomogłem to mogę to inaczej uściślić ; )
chodzilo tobie pewnie o rogue a nie rough . ok mozliwe . ale powiedz jak zostac tym twoim rough ? ten co uczy zlodziei , to wlasnie dark lord [ USCISLIJ ] xd
musisz zostać wlasnie rogue, kurde dawno nie gralem, musial bym sprawdzic xd
Idziesz do Dark Lord'a, zostajesz rogue, robisz zadania itp. Napisz jak to zrobisz ;x
z tego co pamietam dual blade`m zostawało sie na 30lvl . na poczatku jest rogal
Na 10 lvlu zostajesz rogue u Dark Lorda. Potem normalnie wykonujesz questy, itp. aż do 20 lvlu. Job instructor dla dual blade znajduje się na mapce, do której wchodzi się przez portal w pomieszczeniu gdzie jest Dark Lord. Nie jestem pewien ale chyba wszystko masz opisane w questach. Odradzam jednak robienie dual blade ponieważ trzeba wydawać na jego skille prawdziwe pieniądze lub ogromne ilości meso, więc nie jest dobry na początek.
http://www.ehow.co.uk/how_7771905_jobadvance-dual-blade-maplestory.html 2min używając google
No to tak , niedawno wszedlem na postac 10 lvl. Podszedlem do Dark Lorda gada cos . wciskam yes . Nic : BEGGINER ... NIE OBCZAJAM TEGO ;/ MOZE MAM NABIC 20 lVL I ZOSTAC ROZGUE ? A NIE 10 ?
A wykonałeś questy które dala ci sowa? Jak nie to kliknij taką żarówkę po lewej stronie ekranu.
Nooo ! Zrobilem questa od sowy I jestem Rogalem. Dzieki Wszystkim ! : ]
siema . w grze maple story europe mam problem ze zrobieniem klasy dual blade ... przy tworzeniu postaci wybralem dual blade [proste...] pozniej wbilem 10 lvl i tu nie wiem co robic , ide do dark lorda on cos gada i nie moge nic wybrac , procz ,,ok''... PROSZE POMOZCIE