Dubbbing Japoński

Witam, czy jest możliwość zmiany dubbingu na Japoński? Lub czy w przyszłości będzie taka opcja?

Hmmm. Jest, ale jako że to podmiana plików na pliki nie dostarczane przez BNS EU nie wiem czy nie można w zestawie wyłapać bana, więc póki się nie przekonam na własnej skórze - nie polecam :3 Chyba że nie straszny Ci ban :3

Nie dostaniesz bana za podmieniony język, jednak pytanie jak zrobić polskie napisy, a dubbing Japoński ?

Nie był bym tego taki pewien, gdyż bez omijania launchera chyba nie da się uruchomić gry z japońskim dubbingiem, z tego co wiem automatycznie ona zamienia pliki na oryginalne więc wracamy do punktu wyjścia. Co do polskich napisów - którakolwiek wersja takowe posiada?

Można, można. Już podmieniałem, taka podmiana plików w B&S jest możliwa i nie karana banem ;) Tak w ogóle to hej Kaito :)

Skoro można podmienić pliki audio bez bypass'a launchera to nie widzę problemów - ja pliki pobierałem tutaj -> http://www.bladeandsouldojo.com/topic/115763-voice-pack-jpn-kr-2015-edition/ (pobierałem tylko main sound files). Przed podmianą polecam zrobić kopię zapasową plików które będziemy podmieniać (albo wszystkich zaczynających się na 00 w tym folderze) ;)

Miejsce plików to chyba \contents\Local\TENCENT\ENGLISH\CookedPC Pliki kopi zapiszcie w innym folderze gdyż u mnie dodanie jakiegokolwiek innego pliku czy folderu w folderze CookedPC skutkowało błędami przy uruchamianiu :D

miałem to samo gra od razu rozpoczęła pobieranie właściwych plików wiec wróciłem do angielskiej wersji

Zainteresował mnie wpis o polskich napisach - są takowe?

Skoro można podmienić pliki audio bez bypass'a launchera to nie widzę problemów - ja pliki pobierałem tutaj -> http://www.bladeandsouldojo.com/topic/115763-voice-pack-jpn-kr-2015-edition/ (pobierałem tylko main sound files). Przed podmianą polecam zrobić kopię zapasową plików które będziemy podmieniać (albo wszystkich zaczynających się na 00 w tym folderze) Miejsce plików to chyba \contents\Local\TENCENT\ENGLISH\CookedPC Pliki kopi zapiszcie w innym folderze gdyż u mnie dodanie jakiegokolwiek innego pliku czy folderu w folderze CookedPC skutkowało błędami przy uruchamianiu

Hmm zrobiłem tak jak Ty - podmieniłem wg. instrukcji ii... nic. Nie usłyszałem ani jednego dialogu w grze po Japońsku a przerobiłem z 5 main questów z dialogami.

Taka opcja będzie dostępna też bez podmian plików. Pracują nad możliwością powrócenia do oryginalnego Voice actingu (Koreański).

Tylko czekać, a możliwa będzie rozgrywka w Chosonmal bez grzebania w plikach.

Witam, czy jest możliwość zmiany dubbingu na Japoński? Lub czy w przyszłości będzie taka opcja?