Witam szukam kogoś dobrego (sercem) do pomocy w sklejeniu jakiejś talii nie musi być pr0 ważne aby się ciekawie grało, uprzedzam że chcę talię z moich kart a nie linki do poradników bo te mogę znaleźć sam.

Witam szukam kogoś dobrego (sercem) do pomocy w sklejeniu jakiejś talii nie musi być pr0 ważne aby się ciekawie grało, uprzedzam że chcę talię z moich kart a nie linki do poradników bo te mogę znaleźć sam.
up
Słuchaj nie znam się na taliach, ALE, gdy grałem to kilka osób poleciło mi tą stronę:
http://www.millenium.org/duel_of_champions/top-deck/
Strona jest w jezyku zagranicznym, ale google tłumacz sam ją tłumaczy bardzo fajnie.
Jest wiele ciekawych DEC-ów z opisem co jak i dlaczego.
Nie polecam samego YouTubera, ale sprawdź filmiki Mkrr3 o Duel of Champions. Po polsku, tłumaczy podstawy.
Moge pobawic sie w skladanie, troche doswiadczenia mam bo juz troche gram.. napisz tylko jak ma to wygladac ale to na pw. I co potrzebujesz