Duelist - build?

Witam !

Nabrala mnie ochota na PoE. Gralem w nie wczesniej ale troche stracilem zajawke - teraz powrocila :) I mam pytanie dotyczace Duelista bo nim mam wlasnie zamiar grac. Znacie jakies dobre buildy dla Duelista ? Nie jestem jakis orlem w tworzeniu buildow przy takiej masie talentow :) Bylbym wdzieczny za dobry build od doswiadczonego gracza ! Istnieje jakis dobry build opierajacy sie na dual wieldu ?

Z gory dzieki, 5

Był podobny temat niedawno. Każdy build, który tutaj zostanie podany zostanie zdeptany przez Barucha, który zna się na PoE z tego co przeglądam tematy właśnie z tą grą związane.. Odsyłam Cię zatem - http://www.pathofexile.com/forum Tutaj są spece i progracze. Każdy rozsądny człek odeśle Cię na oficialne forum.

Chodzi mi o to, że tutaj mało kto tak naprawde osiągnął coś w PoE i będzie Ci wpajał build, który ktoś mu podał, albo swój, który się jakotako sprawdza :) Mało jest tematów z Path Of Exile, a większość są takie jak Twój - zapytanie o build. Już nie przeszkadzam, bo się nie znam. Miłej gry :)

Witam !

Nabrala mnie ochota na PoE. Gralem w nie wczesniej ale troche stracilem zajawke - teraz powrocila :) I mam pytanie dotyczace Duelista bo nim mam wlasnie zamiar grac. Znacie jakies dobre buildy dla Duelista ? Nie jestem jakis orlem w tworzeniu buildow przy takiej masie talentow :) Bylbym wdzieczny za dobry build od doswiadczonego gracza ! Istnieje jakis dobry build opierajacy sie na dual wieldu ?

Z gory dzieki, 5