Cześć od jakiegoś czasu poszukuje builda na shadow'a bądz duelista (nie wiem który lepszy) z buildem pod dual claw lub dual sword ogólnie chodzi mi o life steal , jednak co znajde odnośnik to nie działa prosze o jakies rady albo poprostu link.
Duelist/Shadow Life Leech Build
Szukaj sam. Na szybko build dla ciebie na Duelista:
Cleave+5 gemów na lifesteal, początkowo HP, a po 50 lvlu %.
2 miecze
Główne keystone to ten który zamienia evasion na armor, ten który uniemożliwia zestunowanie nas kosztem evasion (którego nie mamy przez 1 keystone), oraz Blood magic, abyśmy nie musieli uważać na manę.
Reszte ustalasz sam, czy chcesz być tankiem, czy papierem z potężnym DPS, wybierz sam.
1) skill gemy wspomagające się nie stackują, będzie liczyć jedynie największy lvl Life Leech. Można dodać do tego Life Gain on Hit co prawda, bo nie jest to ten sam efekt.
2) Blood Magic nie jest najlepszym wyborem pod Duelista. Mana Leech może spokojnie ułatwić robotę w dostawaniu many, poza tym jest parę pasywek, które poprawiają regeneracje many. Ciężko byłoby mi się rozstać z aurami, które dodają naprawdę sporo do gry (Determination,Grace,Hatred...)
Duelist, ma chyba lepsze zadatki na Life Leech zwłaszcza że Shadow nie jest zbyt żywotny mając tarcze energii i Evasion Rating. Chyba że idziesz pod Iron Reflexes + Chaos Innoculation + Ghost Reaver, ale to wymagałoby sporego wydawania w tarcze na %ES, niezłego sprzętu i sporego ogarnięcia sytuacji.
Co prawda miałbyś możliwość z korzystania Blood Rage'a na okrągło bez żadnych limitów, porządnych aur do zwiększania damage'a i niezłych efektów na krytykach przy Pazurach (możliwośc wysysania many + życia z pasywek w ramce koło Ghost Reaver) lub sztyletach (Addler's Touch i pójście pod Crity)
Jednak w przypadku shadowa, byłoby ciężko o dobry atak AoE. Jedynym atakiem AoE dla Shadowa jest Whirling Blades, a jak wiadomo to jest dość... słaby atak. Chyba żebyś poszedł w Lightning Strike, ale wtedy to wymaga trochę siły
@UP
Nie shadów też może być poteżnym LS. Ale dopiero na 70+lvlu.
Robimy dużo magic shielda i keystone na aplikacje lifesteala do tarczy.
Co do Blood Magic, mozna go posiadać, tylko później przyda się go usunąć. Aury fakt sa bardzo fajne.
Co do gemów na HP, o tym to nie wiem,sam mam narazie HP on hit i LS, kiedyś to się stackowało ;/
Cześć od jakiegoś czasu poszukuje builda na shadow'a bądz duelista (nie wiem który lepszy) z buildem pod dual claw lub dual sword ogólnie chodzi mi o life steal , jednak co znajde odnośnik to nie działa prosze o jakies rady albo poprostu link.