ja mogłbym zagrac?? tylko ze postacią lecząca?
Dunegons & Dragons Online
Właśnie pobieram grę.Zobaczę co gra oferuje i jak mi podpasuje to się odezwę
@Xonderss
Jak dla mnie każdy może zagraćni chętnie każdego przyjmiemy. Z leczących postaci to cleric i bard, z tym że bard to bardziej taki support+unikatowe buffy, jak mam być szczery na początek gry bardziej polecałbym wojownika/palasa/barba, łatwiej się nimi gra.
@innotius
Spoko, jak uznasz, że gra Ci odpowiada daj znać, co jakiś czas staram się tutaj zaglądać.
PS: specjalnie od kilku dni nie podbijałem tematu, jak można się domyśleć po przeniesieniu serwerów jest małe zamieszanie z ich konfiguracją itp. i gra może przylagować, twórcy póki co zbierają dane od graczy i starają się to ogarnąć. Nie jest to najlepszy moment na zaczynanie jeśli ktoś jest niecierpliwy, osobiście mam nadzieję, że niedługo wszystko ogarną i sytuacja wróci do normy.
Gra jest naprawdę całkiem fajna więc piszę się do dalszej gry nick ten sam co na forum.
healerem to ja umiem grac w każdej grze wiec którego polecacie lubie bardzo leczyc innych w grupie
ja już pobieram do zobaczenia w grze ale czy mógłbym prosić o dodanie do gildii jak już pobiorę grę mój nick to Xonders lub Xonderss
Jasne, jak tylko stworzysz postać podeślę zapro
a która postac jest lepsza jako healer nie ma znaczenia czy jest trudna czy latwa ja po prostu uwielbiam grac healerem w wowie gralem uczystniczylem w raidzie na bossa glownego na raidzie był to dodatek gdzie był max 90 lvl niepamietam już dokladnie
typowy healer to kapłan
Keiyaii Inui (Paladyn 1lv).
Chyba usunąłeś postać, bo nie mogę po nicku takiej znaleźć
Pomyłka, źle nick przepisałem ;p
a przydatna klasa w party ?
W sumie wszystko jest przydatne, a da się miksować klasy, więc idzie naprawdę ciekawe mieszanki zrobić. Rogue jest fajny bo robi pułapki i może znajdywać ukryte wejścia, z kolei typowym dpsem też nikt nigdy nie pogardzi, kwestia gustu
no ja lubie healer tak jak w wowie np. prist uwielbiałem go
to healer zdecydowanie kapłan, ewentualnie bard może dobrze leczyć i ma unikatowe buffy, a może też mocno bić
a można zmiksować kaplana z bardem jak myślisz wyszla by z tego dobra klasa lecząca
Dla samego leczenia nie ma sensu, zdecydowanie do leczenia lepszy czysty kapłan, bo czary masz podzielone na poziomy, np 1 poziom czarów, drugi itd i dopiero na wybranym levlu dostajesz do nich dostęp, więc jakbyś wziął kilka lvli barda to automatycznie nie miałbyś dostępu do najlepszych czarów kapłana
aaaaa to wezme sb kaplana bo lubie być healerem i mam w tym wprawę naprawdę muszę jedynie poznać gre i skille danej postaci leczącej żeby grac nią dobrze tak jak w innych mmo
okej, to daj znać jak już stworzysz postać, poślę zapro do gildii, akurat jest drugi nowy gracz online to już byście cośtam we dwóch mogli popróbować
tak jak mowię jeżeli gra jest dobra to mnie wciągnie
i jak, postać już stworzona?