Dungeon Blitz

Witam

Mam pytanie do aktywnych graczy WW tytułu, jako iż chce zprubować swoich sił w tym tytule, chciałnym się dowiedzieć, czy jeśli nie mam zamiaru wydawać realnych, pieniędzy to czy jest sens grać, i drugie pytanie, śmieszne swoją drogą, jak mogę się pozbyć nieporządanych skilli przypisanych do hotkeysów, ponieważ strasznie mnie to irytuje... xDD

Z góry dzięki z odpowiedzi =3

warn_ico.png
Powinno być "spróbować" ~ blaumro

Zanim zaczniesz pisać posty zaopatrz się w działającą klawiaturę. Chyba, że to nie to jest problemem.

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Żeczywiście moja klawiatura jest na wyczerpaniu, jednakże nie jest to powód do tworzenia off-topu, dlatego poleci zgłoszenie.

warn_ico.png
"Rzeczywiście" ~ blaumro

Mam się przejąc ? Naucz się pisać i wtedy pisz posty TYLE. Forum nie używam więc raczej płakać nie będę :*

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Witam

Mam pytanie do aktywnych graczy WW tytułu, jako iż chce zprubować swoich sił w tym tytule, chciałnym się dowiedzieć, czy jeśli nie mam zamiaru wydawać realnych, pieniędzy to czy jest sens grać, i drugie pytanie, śmieszne swoją drogą, jak mogę się pozbyć nieporządanych skilli przypisanych do hotkeysów, ponieważ strasznie mnie to irytuje... xDD

Z góry dzięki z odpowiedzi =3

warn_ico.png
Powinno być "spróbować" ~ blaumro