Dungeon Defenders

Siemka mam pytanko wie ktos czy idzie poloczyc sie z innymi w DD za pomoca hamachi? bo gieerka fajna ale samemu nudnawo :D

Skoro ci sie podoba, to kup tą grę. Wesprzesz tym samym twórców, którzy nie pracują dla jakichś większych korporacji i de facto utrzymują się ze sprzedaży tej gry, dzięki temu też nie będziesz musiał się przejmować problemami w grze online.

kupic na bank zakupie tyle ze gorzej ze znajomymi dlatego sie pytam o hamachi ;)

Aruhar prosze cie zamknij juz sie zawsze piszez kup gre myslisz ze kazdego jest stac??

Czy posty chcesz sobie tym nabijac??? Ja bym prosil warna dla tego pana juz sie spotkałem pare razy ...Zawsze pisze Kup gre ...

On sie pyta jak zrobic a nie sluchac aby gre sobie kupił

mod_ico.png
Jak kogoś stać na komputer, internet to i na gry na pewno na grę potrafi troszkę grosza zaoszczędzić. Za to Twoja wypowiedz wnosi do tematu równie wiele, więc wg Twojego toku myślenia sam również na warna zasłużyłeś. - Cree

Jak chcesz sobie w necie popykać to wleź na tunngle tzn ściągasz i wpisujesz dungeon defenders a ludzi dużo jest :}

Jak chcesz sobie w necie popykać to wleź na tunngle tzn ściągasz i wpisujesz dungeon defenders a ludzi dużo jest :}

Pandemonium gdyby nie moja samo kontrola , to przyjechałbym to Ciebie i Cie ucałował :D dzieki wielkie ;) temacik do zamkniecia

Nie wiedziałem że na mmorpg.org.pl piractwo się szerzy i JEST supportowane....Jestem pod wrażeniem

Aruthar - 100% pochwalam twoje zdanie. Jest to gra od firmy niezależnej którą należy wesprzeć kupując ich produkt by mogli ostać się na rynku rozrywki elektronicznej by się rozwijać i konkurować z innymi firmami,a przez takie śmiecie co kradną wiele takich firm upada:/

JapanLadies - kradnąc gry to tak samo jak kradniesz komuś komputer lub łącze internetowe na które zakładając cie nie stać

TeKa - już nie pierwszy raz widzę jak chętnie wypowiadasz się na temat piractwa a szczególnie w nim uczestniczysz. Szkoda mi takich osób jak ty które nic oprócz trybu pc-szkoła-pc nic nie robią a na weekendy mógłbyś pracować by na coś zarobić. Lecz oczywiście łatwiej kraść i to jeszcze podstawionym na gotowe torrentem.

Pandemonium - to już jak mówisz to powiedz odrazu wszystkie możliwe opcje połączenia się "nielegalnie" w grze. Niech ci nieudacznicy wiedzą jak oszukiwać.

Jedno co mnie cieszy to fakt iż złodzieje nie mają opcji auto update (co w Dungeon Defenders jest ważne, bo wyszły już 3 WAŻNE patche poprawiające grę) a także osiągnięcia i global stats dające sporo zabawy i rywalizacji.

Jakby co wyj***ne w warna;)

PEACE

Co do gry kto Ci powiedzial ze kradne ?! Gre zakupilem jeszcze wczoraj.... opcja gry przez jakis program jest dla przyjaciół ktorzy aktuaalnie nie maja kasiorki nawet na DD :)

Co do gry kto Ci powiedzial ze kradne ?! Gre zakupilem jeszcze wczoraj.... opcja gry przez jakis program jest dla przyjaciół ktorzy aktuaalnie nie maja kasiorki nawet na DD

Ja ci nie udowodnię że kupiłeś czy nie.....Ja wychodzę z takiej zasady, jeżeli znajomi mają pirackie wersje gier( np terraria) to pier***e bawić się w programy i zwyczajnie odmawiam im grę (i dość często otwarcie mówię ze piratów nie uznaje), ewentualnie że kupią to wtedy zagram;s

Ja ci nie udowodnię że kupiłeś czy nie.....Ja wychodzę z takiej zasady, jeżeli znajomi mają pirackie wersje gier( np terraria) to pier***e bawić się w programy i zwyczajnie odmawiam im grę (i dość często otwarcie mówię ze piratów nie uznaje), ewentualnie że kupią to wtedy zagram;s

Jesteśmy z ciebie dumni

Jesteśmy z ciebie dumni

Jeżeli to była ironia to w kieszeń i do lasu -.- lecz jeżeli szczera intencja to dziękuję:)

Robi się offtopic. Zamykam.

Siemka mam pytanko wie ktos czy idzie poloczyc sie z innymi w DD za pomoca hamachi? bo gieerka fajna ale samemu nudnawo :D