Grał ktoś z was w tą zacną gierke ? ;D Szukamy ludzi do gry. Może niektórych z was to zainteresuje, albowiem jest to IDEALNE połączenie gry akcji z Tower Defense! DO tego dochodzi dość bekowa fabuła, śmieszne elementy gry (grywalny rycerz - bez spodni ) i oczywiście to, że gra ta jest NIEZALEŻNA!
Dungeon Defenders
Przegrałem w to ~250h. Gra była bardzo dobra lecz tylko na początku....Teraz po serii bezsensownych update które dały uber hiper bronie, cholera wie jak wielki upgrade level itemków, petów, a szczególnie te płatne DLC. Gra umarła kiedys grałow nią po 15 tys graczy......przed steam summer sale grało tylko 2,5tys teraz troche się poprawi ale na bardzo krotki czas...
Jakby co cheat engine działa mozna hackowac mane, bronie a steam vac ani tryndaNet nie działają na to wiec pozdro hackerom...
No jak to? Stary etraz dopracowują end-game. Według mnie jest git. A hacka ani jednego na rankedach nie spotkałem.
Ja z chęcią zagram (mam mały lvl, ale jak będę miał z kim grać szybko go powiększę )
Mój nick steam: Kraszan (lub kubamm2)
2x up end game 10 patchami po 3 euro? A hack moze nie widziales ale mane hackują tzn. ładują sobie po max many i kupują za nią co chcą
W końcu ich napewno jakaś akra spotka. Trendy to ejst nowe studio, chłopaki mogą jeszcze nie ogarniać.
Wczoraj była promocja na steamie: Wszystko do gry i sama gra obniżka 75 %. No człowieku kupiłem wszystko do end-gejmu + mase fajnych map i skórek za 10 zł
Grał ktoś z was w tą zacną gierke ? ;D Szukamy ludzi do gry. Może niektórych z was to zainteresuje, albowiem jest to IDEALNE połączenie gry akcji z Tower Defense! DO tego dochodzi dość bekowa fabuła, śmieszne elementy gry (grywalny rycerz - bez spodni ) i oczywiście to, że gra ta jest NIEZALEŻNA!