[Dungeon Fighter Online] - BlindDanjun

W Korei jest to wymóg prawny, a u nas skutecznie ogranicza rządy goldbotów, nie przeszkadzając normalnym graczom. Większość z tych co płaczą o fatyge, to ludzie którzy chcieliby puścić goldbota w grze i zarobić parę groszy na Allegro.

W Korei wydawcą gry jest Nexon. DFOG prowadzi Neople. Poza tym boty będą robić to co robiły z tą różnicą ze po skończeniu fatygi przejdą na kolejną postać/konto. System fatygi nigdy się nie sprawdzi bez ograniczenia możliwości tworzenia nowych kont a'la KSSN.

Mi tam system fatygi w DFO kompletnie nie przeszkadza. Jeżeli mam akurat więcej czasu to gram więcej niż jedną postacią i tyle. Gra się na tyle przyjemnie, a klasy są tak bardzo zróżnicowane, że naprawdę nie ma gdzie się nudzić.

Jednocześnie tym, którym system fatygi czy sama gra nie pasowało dawno podziękowano i więcej w grze nie spotkano. Oczywiście, że chcielibyśmy aby w gildii było więcej aktywnych graczy i będziemy się o to starać. Ale nikogo, na siłę nie będziemy trzymać.

Zdarza się poltor. Nikogo nie mogę zmusić do korzystania z TS'a, i nie jest to szczególny wymóg. Jednak warto, bo robiąc dungi łatwiej jest mi / i innym tłumaczyć mechanikę gry mówiąc do mikrofonu, niż przerywając bicie mobków i pisząc, nieustannie śledząc czat.

Jeżeli chodzi o fatygę, to w porównaniu ze starym systemem od NEXON'a jest ona błogosławieństwem. A dlaczego jest w grze? Bo gra nagradza nas za posiadanie wielu postaci, żeby w 100% odblokować wszystkie możliwości gry trzeba mieć 8postaci na 85lvl, a nie tylko jedną wybitą w dechę! Poza tym na tym opiera się ekonomia ( stoi jako tako bo gracze są dziwni i nie rozumieją działania Auction hall'u - w większości...). I tak dalej i tak dalej.

elo,
guildmaster clanu jest aktywny? bo dalem inva około 5 dni temu

pozdrawiam.

zeby odpalic gre, trzeba sie jeszcze bawić w zmiane języka, w panelu sterowania itp czy juz to naprawili?

elo,guildmaster clanu jest aktywny? bo dalem inva około 5 dni temupozdrawiam.
Gildia jest nie aktywna.

feature68.png

Dungeon Fighter Online [DFO]

Serwer: CAIN [NA-EAST]

Kontakt w grze:

xViolet

ExCharny

ElTortuga

Baioc

RaBiS

Kwiatek

DaimonFrey

*Do gildii można dołączyć również samodzielnie. Naciśnij klawisz ; ( tak, ; ) i wpisz w okienku BlindDanjun*

Jesteśmy fanami gry DFO, mistrzami side-scrolli i zagorzałymi niszczycielami klawiatur.

Nasza gildia istnieje od staru Open Bety tj. 24.03.2015roku i przez ten krótki czas - niecały miesiąc przeżyła piękny rozkwit.

Teraz liczymy na przerost formy nad treścią.

Był już czas kiedy to ludzie masowo testowali grę, jedni odeszli - inni zostali!

Jednak my, ostoja polskości na okrutnych [ wolnych od lagów ] amerykańskich serwerach zostaliśmy.

I z niecierpliwością czekamy na śmiałków którzy zakochają się w tym tytule!

Jeżeli ktoś nie sprawdził jeszcze tej gry / chce wrócić [ no ja myślę! ] niech zaluka tutaj!

Link do pobieranka: POBIERANKO

Adres TS Gildii : TS : 178.217.187.112:8474 [ Dungeon Fighter Online DFO] (Zapraszam chociażby dzisiaj! - hasło : dfo)

Pomocne posty jeśli gra się nie uruchamia: TEN LINK TUTAJ

Reddit dla ciekawskich i fanatyków <3 : REDDIT

Co mogę więcej dodać...zapraszamy!

PS. Wszystkie pytania na priv/ts/ingame lub pod tematem, jeżeli już musicie śmiecić :<

Pozdrawiam, xViolet

PS. NIE WCHODZIĆ W TEN LINK : NAKED DANJUN FANART