[Dungeon Fighter Online] - BlindDanjun

feature68.png

Dungeon Fighter Online [DFO]

Serwer: CAIN [NA-EAST]

Kontakt w grze:

xViolet

ExCharny

ElTortuga

Baioc

RaBiS

Kwiatek

DaimonFrey

*Do gildii można dołączyć również samodzielnie. Naciśnij klawisz ; ( tak, ; ) i wpisz w okienku BlindDanjun*

Jesteśmy fanami gry DFO, mistrzami side-scrolli i zagorzałymi niszczycielami klawiatur.

Nasza gildia istnieje od staru Open Bety tj. 24.03.2015roku i przez ten krótki czas - niecały miesiąc przeżyła piękny rozkwit.

Teraz liczymy na przerost formy nad treścią.

Był już czas kiedy to ludzie masowo testowali grę, jedni odeszli - inni zostali!

Jednak my, ostoja polskości na okrutnych [ wolnych od lagów ] amerykańskich serwerach zostaliśmy.

I z niecierpliwością czekamy na śmiałków którzy zakochają się w tym tytule!

Jeżeli ktoś nie sprawdził jeszcze tej gry / chce wrócić [ no ja myślę! ] niech zaluka tutaj!

Link do pobieranka: POBIERANKO

Adres TS Gildii : TS : 178.217.187.112:8474 [ Dungeon Fighter Online DFO] (Zapraszam chociażby dzisiaj! - hasło : dfo)

Pomocne posty jeśli gra się nie uruchamia: TEN LINK TUTAJ

Reddit dla ciekawskich i fanatyków <3 : REDDIT

Co mogę więcej dodać...zapraszamy!

PS. Wszystkie pytania na priv/ts/ingame lub pod tematem, jeżeli już musicie śmiecić :<

Pozdrawiam, xViolet

PS. NIE WCHODZIĆ W TEN LINK : NAKED DANJUN FANART

Świetna gildia , świetni ludzie :)

Jak z populacja? End game jest spoko? Jak to wszystko wyglada?

Do end-game'u jeszcze nie doszliśmy ale gra nie zajmuję 6 GB bez powodu. Jest, o dziwo, dużo rzeczy do robienia a Developerzy to spoko ludzie więc można się spodziewać prężnego rozwoju gry.

Zapraszamy!

End Game już na horyzoncie u niektórych. Ale bardziej łapiemy się na przyjemność z gry, wspólne raidy na instancjach, odkrywanie mechaniki gry i inne:)!

Serdecznie zapraszamy <3

Już pobieram, kogo polecacie?

EDIT. Gdy chce uruchomić grę pokazuje się jakiś błąd "pamięć nie może być read" wie ktoś jak to naprawić?

Śćiągnij nowego IE

Już pobieram, kogo polecacie?EDIT. Gdy chce uruchomić grę pokazuje się jakiś błąd "pamięć nie może być read" wie ktoś jak to naprawić?

@up IE? W sensie Internet Explorer?

może nie na temat ale po tym cbt 2 bedzie jakieś wipe czy co?

@up IE? W sensie Internet Explorer?

Tak, chodzi o to, że trzeba mieć najnowszą wersje Internet Explorer, chyba 11. Jednocześnie jest problem z włączeniem gry na XPekach. Kumplowi pomogło to: http://www.dfonexus.com/threads/firefox-dfo-launcher.2870/

Trzeba również zmienić znak dziesiętny w panelu sterowania z przecinka na kropkę.

@Edek Developerzy mówią, że nie zrobią wipe, nawet po wcześniejszej alphie nie było. Aczkolwiek osobiście chociaż już sporo wbiłem, wolałbym żeby wszyscy zaczęli od nowa. ;p

Szkoda, jednak nie pogram, na XP IE od 8 w górę nie działa :(

Szkoda, jednak nie pogram, na XP IE od 8 w górę nie działa

Użyj tego linku co wstawiłem wyżej. Tworzy launcher pod FireFoxa. Kumpel ma XPka i gra. ;p

Dzięki zobaczę, już miałem zamiar PoE ściągać ;p

EDIT; Dzięki za pomoc, ale ciągle wyskakuje problem z LauncherUpdator.exe więc jednak nie pogram.

Zmieniłeś znak dziesiętny w panelu sterowania z przecinka na kropkę? Bez tego nie pójdzie na 100%.

Nie poddawaj się od razu tylko poszukaj info w necie. Na pewno ktoś już taki problem miał...

Witam.

Polecam ekipę, ludzie mili, czasem zrobią błędy w pisowni, ale generalnie pomocni, więc się nie czepiam.

Każdemu nowemu graczowi DFO proponuję dołączenie do BlindDanjun.

Pozdrawiam.

jest taka sprawa mam win 7 wszystko fajnie loguje się wciskam play gra się włącza i za chwile wyłącza.

Miał ktoś taki sam problem ?? chętnie bym se pograł ):

dobra można skasować post

Ta rekrutacja to na poważnie, czy tylko dla jaj? Wchodziłem do was na tsa i nigdy nie widziałem więcej niż 3 osoby, przeważnie jest tylko jedna i w dodatku z wyłączonym mikrofonem. Nikt nie zareagował na moją obecność na pokoju rekrutacja.Nie wiem czy mogę polecić gildię. Btw skąd taka sytuacja? Czy ta gra już umarła, czy może jest po prostu mało popularna wśród polaków z powodu systemu fatygi, który jak wiemy jest najgorszym z możliwych.

Taa. Nie wszyscy siedzą cały czas na TS, nie wszyscy grają 24h na dobę, bo jest fatyga. Jednakże - Ci którzy grają, nie mają z nią najmniejszego problemu. Skoro grającym nie przeszkadza, to jak może przeszkadzać niegrającym???

Tak, podkanał Rekrutacja na TS to żart ( bo kiedyś siedziało tam po 10-15osób, a teraz siedzi po 3-5. )

Nic nie poradzę na to że gra wyszła w tak niekorzystnym czasie :)

Ja niestety zakonczylem tymczasowo swoja przygode z dfo ale co do gildii to gorąco polecam. Fajne Chlopaky ;D

Dziwne, nieraz siedzę na TS portalu grając w LoLa czy HoTS, ale nigdy nie widziałem więcej niż 5 osób na Waszym kanale (jakoś pierwszych dniach po starcie OBT1 lub OBT2). A co do fatygi to bardzo przeszkadza mi ona mimo że gram w DFO dość sporo. Nie rozumiem czym kierowali się twórcy narzucając graczom taki styl gry.