Dungeon Fighter Online - Pytanie

Witam.
Mam takie pytanka w sprawie DFO

1.Da sie jakoś inaczej odpalić niż przez facebooka?
2.Jeżeli zalogujemy sie przez facebooka to udostępnia jakies aktualnosci na tablicy i spamuje po znajomych w co gramy?

3.Po co w ogóle gre każe nam odpalić przez FB, jakie konsekwencje są z tym związane?

1. Nie.

2. Nie, wystarczy przeczytać na co się zgadzasz i wszystko wiadomo.

3. Cholera wie.

Przy okazji miał ktoś taki problem?10336786_620617728033475_337581928911179

Zmieniałem ustawienia regionalne na Stany Zjednoczone, ale nadal to samo, ktoś wie jak to naprawić?

Wystarczy zmienić w Formatach na "Angielski (Stany Zjednoczone)", tak aby Ci zmieniło zegar na ten 12 godzinny.

Dzięki wielkie :)

Strasznie mnie denerwuje to logowanie przez fb... ehh

Na OBT też tak będzie sie logowało? czy zmienią na normalnego klienta, wie ktoś moze?

Pomoże ktos? Zmienilem ten czas 12 godzin wstecz, Stany zjednoczone, jak sie loguje i odpalam, odpala sie launcher laduje sie przez 10 sekund i nic sie dalej nie dzieje, launcher sie wylacza i nic.

Nie łatwiej zrobić drugie acc na FB ? xD Ja tak robię jak się rejestruje przez FB w czymś np.: Spotify ostatnio :)

Serwery są przepchane i dlatego jest 0x0000007 error. Trzeba poczekac do wieczora/nocy.

Wie ktoś może o planach dotyczących tej gry? Czy będzie to wersja Globalna czy tylko Europejska bądź NA? Żyję nadzieją że po alpha testach nie będzie blokady, i że cała ta zabawa ze zmianą strefy czasowej wynika tylko i wyłącznie z tego iż korzystają z klienta z którego korzystał Nexon który jak wiadomo dał blokadę dla Europy, a nie jest to znak który ma nam w tym momencie ukazywać iż pogramy sobie tylko do czasu...

A więc jak nie ciężko się domyśleć, mam pytanie odnośnie WW gry, uznałem również że zakładanie nowego tematu dla jednego, zaznaczam "głupiego" pytania nie ma sensu, dobra a pytanie brzmi: czy po testach będzie VIP`e [czy jak to tam się zwie, w każdym bądź razie all wiedzą o co mi chodzi...] ?

A więc jak nie ciężko się domyśleć, mam pytanie odnośnie WW gry, uznałem również że zakładanie nowego tematu dla jednego, zaznaczam "głupiego" pytania nie ma sensu, dobra a pytanie brzmi: czy po testach będzie VIP`e [czy jak to tam się zwie, w każdym bądź razie all wiedzą o co mi chodzi...] ?

tak, bedzie wipe - inaczej reset postaci

Też mam pytanko: opłaca się teraz grać? Gra jest grywalna? Rozumiem że populacja ogromna i serwery przepchane ale czy gra jest zawalona bugami czy jest to w miarę grywalna wersja?

Witam.
Mam takie pytanka w sprawie DFO

1.Da sie jakoś inaczej odpalić niż przez facebooka?
2.Jeżeli zalogujemy sie przez facebooka to udostępnia jakies aktualnosci na tablicy i spamuje po znajomych w co gramy?

3.Po co w ogóle gre każe nam odpalić przez FB, jakie konsekwencje są z tym związane?