DungeonBlitz

Dungeonblitz to 2d mmorpg sidescroller via browser. Nie ma tutaj p2w, więc jest dość lajtowo. Ja aktualnie mam 35 lvl (z 50 max, uwierzcie, wbicie go nie jest takie trudne) i po prostu na Dread'zie (drugi poziom trudności) nie daje sobie sam rady, dlatego szukam towarzyszy do podróży ^^

dungeonblitz12.jpg

dungeon_blitz_abominationfight.jpg?ec9f9b

Jakby ktoś chciał grać, polecam pisać mi na gg: 11398015

Nick w grze: Kaazame

Ja dziś odswieze sobie ten tytuł :-] nie mam akurat w co giercowac... Nooo chyba z 3 lata nie grałem w DBlitz... Coś się zmieniło? Nowe klasy postaci? Lifting grafiki ? Nowe lokacje?

Są nowe lokacje, wraz z nowym poziomem trudności (można tam wbić około 25 lvlu już, ale ja tam na 35 sam nie daje nic rady, nawet jednej grupki potworków ubić ;x) Nowe klasy będą też niedługo, w najbliższym patchu. I są teraz 3 rodzaje itemków: Zwykłe, rzadkie, i legendarne.

moje wykopalisko sprzed 3 lat:)

jak tam Pay2Win teraz, bo nie grałem w DB od półtora roku?

Za rl kasę masz tylko potki na większego dropa/więcej kasy/szybsze zmartwychwstanie, oraz mounty/pety, więc jest lajcik.

a z liczbą osób online?

Ogólnie ludzie się cały czas przewijają, a na Dredzie nie ma większego problemu znaleźć ludzi do party na jakieś dungeony. Nie mam jak określić dokładnej liczby niestety ^^

Dungeonblitz to 2d mmorpg sidescroller via browser. Nie ma tutaj p2w, więc jest dość lajtowo. Ja aktualnie mam 35 lvl (z 50 max, uwierzcie, wbicie go nie jest takie trudne) i po prostu na Dread'zie (drugi poziom trudności) nie daje sobie sam rady, dlatego szukam towarzyszy do podróży ^^

dungeonblitz12.jpg

dungeon_blitz_abominationfight.jpg?ec9f9b

Jakby ktoś chciał grać, polecam pisać mi na gg: 11398015

Nick w grze: Kaazame