Witam,
Jak w temacie - chciałem zapytać czy owa gra (bo wydaje mi się, że tak mi się obiło o uszy) to dungeonówka jak Vindictus, czy mamy otwarty świat? Bo jeśli to pierwsze, to nawet nie mam ochoty się za nią zabierać.
Witam,
Jak w temacie - chciałem zapytać czy owa gra (bo wydaje mi się, że tak mi się obiło o uszy) to dungeonówka jak Vindictus, czy mamy otwarty świat? Bo jeśli to pierwsze, to nawet nie mam ochoty się za nią zabierać.
Tak, jest to dungeonówka jak to określiłeś.
Dungi, ale cavy sa wieksze niz w Vindictusie
Stary nie marudź tylko pobieraj i graj gra jest naprawdę rewelacyjna i godna polecenia,a dungi możesz przecież chodzić z kolegami,gildią niekoniecznie sam.
Jak nie lubisz dungeonówek tak jak ja to nawet nie zaczynaj. Z C9 jest takie mmorpg jak z Diablo, wszystko kwestia gustu.
Przepraszam, że wtrącę się w temat, ale nie ma chyba sensu zakładać kolejnego o podobnej tematyce.
Czym różni się C9 od Vindictusa? Nie chodzi mi tutaj o detale, ale o jakieś ogóły. Np różnice w PvP, etc.
Witam,