Dungeons & Dragons Online Prive

Witam, nie wiem czy są ale szukałem i nie mogłem znaleźć prywatnych serwerów do Dungeons & Dragons Online. Chciałbym se pograć w tą grę ponieważ, zawsze gram z przyjaciółmi w Dungeons & Dragons 3ed. Chcę znaleźć prywatny serwer żeby sobie pograć i że jak mi sie znudzi to przestać, bo rzadko gram na komputerze, bo mi sie nie chce :). Na pewno załatwię sobie dużo osób do gry, ale raczej na prywatnym serwerze niż na oficjalnym i w sumie nie chce płacić co miesiąc ze grę wole sobie dokupić brakujące mi podręczniki bo to nie to samo co gra komputerowa :)

Nic mi nie wiadomo o prywatnych (nielegalnych) serwerach D&D. Na wyjście stabilnych zhackowanych serwerów jeszcze trochę poczekamy a i tak nigdy nie ma gwarancji, że w ogóle takie się pojawią.

Aha, bo bardzo podoba mi się D&D jako papierowa gra, grałem trochę w l2 i parę innych i nudzą mi sie szybko bo to nie to samo, a DDo mogło by być inne, a na komputerze nie lobię grać dlatego szukam prywatnego, żeby grać kiedy jest czas i przestać kiedy się podoba, no bo lipa zapłacić i nie grać.

Jest wiele gier opartych o "silnik" D&D. A przynajmniej taki mi się wydaje. Z D&D styczność miałem tylko raz, i to nie na długo. I teraz muszę żałować. Pograłbym sobie w takie RPG na kartce...

Witam, nie wiem czy są ale szukałem i nie mogłem znaleźć prywatnych serwerów do Dungeons & Dragons Online. Chciałbym se pograć w tą grę ponieważ, zawsze gram z przyjaciółmi w Dungeons & Dragons 3ed. Chcę znaleźć prywatny serwer żeby sobie pograć i że jak mi sie znudzi to przestać, bo rzadko gram na komputerze, bo mi sie nie chce :). Na pewno załatwię sobie dużo osób do gry, ale raczej na prywatnym serwerze niż na oficjalnym i w sumie nie chce płacić co miesiąc ze grę wole sobie dokupić brakujące mi podręczniki bo to nie to samo co gra komputerowa :)