Dungeons & Dragons Online

Witam :)

Szukam graczy, którzy nie boją się oślizgłych lochów, pieczar, moczarów, wstrętnych orków, a nawet długiego i trudnego raidu. Jesteś takim graczem? To zapraszam do wspólnej gry w DDO. Serwer Cannith

Wymagania:

- zerowa wiedza na temat gry też mile widziana

- myszka, klawiatura, mózg i para uszu do TS'a

- granie chociaż te 30-1h dziennie wspólnie

- determinacja, aby nie płakać po pierwszej śmierci postaci

Co oferuję?

- wspólne granie

- zabawę bez raidów do drugiej, trzeciej nad ranem

- przyjemną atmosferę bez bluzgania na ludzi

- dla najlepszych daję przytulasy, buziaki i cały pierwszy sezon troskliwych misiów na VHS (warte całe nic na Allegro!! Top of the line Bootleg)

A tak poważnie to wszystkich, którzy chcą obadać to MMO, pograć trochę od początku robiąc misje po kolei, a nie skacząc z kwiatka na kwiatek, zapraszam do mnie na gg lub tutaj w temacie. Poradzimy, pogadamy i pogramy :) Liczę, że zbierze się ekipa 4-5 osób ze mną włącznie na wspólne granie :)

Grałem wczesniej, miałem grać z ekipa ale oni skakali z kwiatka na kwiatek (magar itd) i wyszło na to ze sam grałem i po 3-4 lvl skonczyłem grac, moge pograc bo obecnie naprawde nie mam w co grac(jest dota, ale cały czas w nia grać to bardziej kara niż nagroda)

daj nick steam i ts to mmorpg?

w tygodniu dam rade pograc po kilka godzin, tak 1-3 dziennie

Ja byłbym chętny ;) Gram głównie w weekendy, ale znalezienie chwilki w tygodniu raczej nie będzie większym problemem ;)

Witam Szukam graczy, którzy nie boją się oślizgłych lochów, pieczar, moczarów, wstrętnych orków, a nawet długiego i trudnego raidu. Jesteś takim graczem? To zapraszam do wspólnej gry w DDO. Serwer CannithWymagania:- zerowa wiedza na temat gry też mile widziana- myszka, klawiatura, mózg i para uszu do TS'a- granie chociaż te 30-1h dziennie wspólnie- determinacja, aby nie płakać po pierwszej śmierci postaciCo oferuję?- wspólne granie- zabawę bez raidów do drugiej, trzeciej nad ranem- przyjemną atmosferę bez bluzgania na ludzi- dla najlepszych daję przytulasy, buziaki i cały pierwszy sezon troskliwych misiów na VHS (warte całe nic na Allegro!! Top of the line Bootleg)A tak poważnie to wszystkich, którzy chcą obadać to MMO, pograć trochę od początku robiąc misje po kolei, a nie skacząc z kwiatka na kwiatek, zapraszam do mnie na gg lub tutaj w temacie. Poradzimy, pogadamy i pogramy Liczę, że zbierze się ekipa 4-5 osób ze mną włącznie na wspólne granie

Piszę sie na to! :)

Hmm, w sumie to i ja mógł bym w to pograć. Tylko nie wiem czy tam nie trzeba troszeczkę PLN zainwestować. Tak słyszałem ale nie jestem pewny :)

Trzeba. Zakup Meneance of the Underdark (1szy dodatek) jest obowiązkowy ponieważ daje dostęp do Epic Destinies. Drugi, Shadowfell Conspiracy, jest bardzo przydatny przy levelowaniu 15+, bo wtedy nie ma już questów F2P.

Ogólnie, na 1sze życie, kiedy wymagamy tylko 1,9kk expa na lvl 20, potrzebne są:

-Meneance of the Underdark

-Vale of Twilight

-Devil Assault

Opcjonalnie, żeby uniknąć masy żmudnego grindu:

-Vault of Night

-Shadowfell Conspiracy

-Delera Tomb

Jeżeli zdecydujecie się na reinkarnacje (od 1lvl'a, z masą bonusów, poleca się przynajmniej raz zrobić), to już jest ciężej, bo potrzeba 50% więcej expa. Wtedy trzeba kupować paczki częściej.

Powiem na swoim przykładzie - wydałem 120zł na grę (50zł oba dodatki podczas Cyber Monday i 2000TP za 70zł). Paczki kupowałem tylko podczas zniżek -20%. Przy pierwszym życiu miałem tylko tą 6, którą wymieniłem wyżej. Robiąc każdy quest jaki odblokowałem, zakupiłem na starcie drugiego Red Fens za punkty z favoru (100Favoru = 25pkt do IS'a, do tego pierwsze 100favoru daje 100TP jednorazowo na serwer)i bez problemu wbiłem do trzeciego życia. Tutaj już były problemy, ponieważ ilość exp'a jest ogromna i jeżeli nie ma się wszystkich paczek, trzeba już powtarzać questy masowo.

Do tego trzeba oczywiście kupować paczki z contentem end-game'owym.

Czyli cap lvla nie da się wbić bez doładowywania hajsu ? :0

Dać się da. Tutaj masz tabelkę, która przedstawia questy F2P/ile favoru dotaniesz/itd. http://ddowiki.com/page/Guide_to_Free_to_Play

Widzisz questy na lvl 9/14/17? A konkretnie ich brak? Jasne, w teorii wygrindowanie na F2P do 20lvl'a jest możliwe, ale prędzej zwymiotujesz z nudów, dostając po 100expa za dunga, niż go wbijesz.

O Epic Levels, czyli 28 nie masz co marzyć.

Witam :)

Szukam graczy, którzy nie boją się oślizgłych lochów, pieczar, moczarów, wstrętnych orków, a nawet długiego i trudnego raidu. Jesteś takim graczem? To zapraszam do wspólnej gry w DDO. Serwer Cannith

Wymagania:

- zerowa wiedza na temat gry też mile widziana

- myszka, klawiatura, mózg i para uszu do TS'a

- granie chociaż te 30-1h dziennie wspólnie

- determinacja, aby nie płakać po pierwszej śmierci postaci

Co oferuję?

- wspólne granie

- zabawę bez raidów do drugiej, trzeciej nad ranem

- przyjemną atmosferę bez bluzgania na ludzi

- dla najlepszych daję przytulasy, buziaki i cały pierwszy sezon troskliwych misiów na VHS (warte całe nic na Allegro!! Top of the line Bootleg)

A tak poważnie to wszystkich, którzy chcą obadać to MMO, pograć trochę od początku robiąc misje po kolei, a nie skacząc z kwiatka na kwiatek, zapraszam do mnie na gg lub tutaj w temacie. Poradzimy, pogadamy i pogramy :) Liczę, że zbierze się ekipa 4-5 osób ze mną włącznie na wspólne granie :)