Dungi - pytania

Witam mam kilka pytań jeśli chodzi o dungi

1. da radę solować dungi ?

2. na jakim najlepiej lvl je robić ? wbić 80 czy może w momencie gdy je odblokuje 30lvl , 40 itp

3. jak się szuka party na dunga to ludzie piszą w opisie np only 80 lvl , a co oznacza w opisie np p1 , p2 , p3 ? bo często to widzę w opisie party do dunga

4. opłaca sie robić wszystkie dungi ? sa jakieś ciekawe nagrody ?

1. Tak. Nie wszystkie, bo niektóre wymagają kilku graczy, ale większość się da.

2. Na dungi będą Cię brali tylko na 80lvl'u, na explo mode.

3. Path 1, Path 2, Path 3 *Path 4(only Arah). Dungi na explo mają 3 różne ścieżki

4. Za ukończenie wszystkich dungów masz tytuł Dungeon Mastera. Za każdego path'a masz tokeny, które wymieniasz na exo gear.

2. jeśli napiszesz, że wypad dla low lvl to party też się znajdzie

A jak już będziesz miał tytułowy sprzęt exo oraz 80 lvl następuje najfajniejsza część zabawy w GW 2:

- PvP - Turnieje, rozgrywki między graczami w gildii oraz między innymi.

- WvW - Prawdziwe mięsko, zazwyczaj lepiej się tam wybierać z grupką ogarniętych graczy - większość gildii ma swoją sekcję WvW.

- Wszelakie Living Story - Coś dla fanów historii w trybie PvE :)

- Zbieranie na broń legendarną - To już dla ludzi, którzy chcą się temu poświęcić w 100% Można legendarną broń kupić w TP za ok. 6000 golda - ale nie jest opłacalne. Lepiej stworzyć po uzbieraniu materiałów ;)

- Zdobywanie wszystkich osiągnięć - Super sprawa :)

To jest namiastka tego co można zrobić w Guild Wars 2 - gra oferuje cholernie dużo i myślę, że mało które MMO oferuje tak wiele :)

no i warto dodać, że nie spotkasz 2 takich samych postaci. tak super zrobili armory, że to aż piękne

Co do wykonywania dungów na low lvl to jak najbardziej, ale polecam jednak robić to z gildią.

Witam mam kilka pytań jeśli chodzi o dungi

1. da radę solować dungi ?

2. na jakim najlepiej lvl je robić ? wbić 80 czy może w momencie gdy je odblokuje 30lvl , 40 itp

3. jak się szuka party na dunga to ludzie piszą w opisie np only 80 lvl , a co oznacza w opisie np p1 , p2 , p3 ? bo często to widzę w opisie party do dunga

4. opłaca sie robić wszystkie dungi ? sa jakieś ciekawe nagrody ?