DungiWaleNiebywale rekrutuje [C9 i inne]

Na dniach będzie 2lvl GH!

No to mamy maxa

Dajcie mi dane ts3 jeżeli owego posiadacie bo chętnie pogram w C9 a najpierw chciałbym poznać atmosfere .

Gracie jeszcze? Bo chętnie bym dołączył ( muszę najpierw zainstalować i wbić lvl ( od którego przyjmujecie?:P))

Hej, jezeli macie tam jeszcze jakiegos slota to chetnie dolacze! Wlasnie zaczalem gre swoim Fighterem (DeusM) ale troszke juz o grze wiem z CBT :).

#Down

Hmm. Moze jezeli komus sie znudzi C9 to sie zwolni. Poprostu dajcie znac jak beda wolne (najlepiej 3 wolne dla mnie + 2 znajomych, bo gramy razem :) ). Czekam na info w razie slotow, niech niebywale dungi beda z wami!

#2xDown

Okej, nie ma sprawy, zglosimy sie po wbiciu 15 :).

Ze slotem ciężko będzie chyba bo gildia zapełniona jest :)

miejsca jeszcze są, ale zaczynamy przeprowadzać lekką selekcję. Przyjmujemy od 15 lvla, obecni członkowie poniżej tego poziomu zostają w gildii dopóki będą aktywni (tj. będą się logować raz na 2/3 dni co najmniej).

@matis208, ts jest w guild announcment dostępny dla członków gildii. Sprawdzić możemy Ciebie ewentualnie, a nie ty nas ;)

Jeżeli by była szansa na dołączenie to będę grał pod nickiem - KoniaWaleNiebywale ! ^^

Piętnasty level osiagniety, zarowno ja i jeden z mojej mini "ekipy". DeusM i Decrevi chetni do gildii :).

#Down

Okej :).

pingnijcie mi whispera na czarywaleniebywale jak bedziecie online, bo inaczej nie zaprosze

rany boskie, ale laaajków!

Wieczorna sjesta z czekoladką:P

20120710223031.jpg

Uploaded with ImageShack.us

krju dobrze mówił, że coś na rzeczy jest u Was dwóch....

Czy gildia jeszcze przyjmuje?:P a jeżeli tak to czy przyjmie 2 zaczynających maniaków z ts3?;p

Przyjmujemy od 15lvl, jeśli są wolne miejsca, wczoraj było 68/70 chyba.

Przyjmujemy, ale od nowych członków wymagamy na starcie co najmniej 15 lvla. Jak to będzie, to wystarczy whisper do któregoś z nas - Czary, Ciosy, Bloki, Szczaly/WaleNiebywale. Żeby dostać zaproszenie musiscie być online, więc tylko taka forma się sprawdzi.

Obecnie mamy 69/70 członków, ale parę miejsc dziennie się zwalnia, bo mamy kilku nieaktywnych członków. Poza tym, można chyba lekko śrubować limit, więc 7X na 70 powinniśmy móc dołączyć.

ja sie pisze na gre tylko dzisiaj sciagne od nowa ta gierke i wbije 15lv ; p to powinno byc do jutra ;)

a i wy eu,us czy ten 3 ? ;d

EU

dobra ja juz expie do jutra wbije ten lvl'ek bo widze ze exp leci szybciutenko ; d

pozwolilem sobie troche zgapic nick po was ale jest smiechowy wiec mi chyba wybaczycie xdd

i mam nadzieje ze do jutra bedzie wolne miejsce ;D

zgapowanych nie lubię :x